Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Studentii de la ULBS returneaza cartile imprumutate direct in strada

Staţia de auto-returnare din exteriorul Bibliotecii Universitare a ULBS a redevenit funcţională odată cu debutul anului universitar 2011-2012.

Exemplarele destinate împrumutului acasă, echipate cu etichetă inteligentă, pot fi returnate la orice oră, chiar şi în afara programului bibliotecii. Prin simpla plasare a publicaţiior pe banda rulantă a aparatului, articolele sunt verificate instantaneu la returnare şi sunt şterse din contul clientului. Sistemul ajută la accelerarea procesului de întoarcere a articolelor la raft şi simplifică sortarea publicaţiilor.

„Sistemul Self-Check (care include şi staţiile de împrumut şi restituire din interiorul bibliotecii),  implementat în premieră la Biblioteca Universităţii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, permite îmbunătăţirea relaţiei utilizator-bibliotecar, prin eliberarea bibliotecarilor de activităţile de rutină, precum verificarea materialelor la împrumut şi restituire şi dedicarea unui timp mai mare de lucru utilizatorului”, explică conducerea Bibliotecii ULBS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus