X

Lectii de teatru si improvizatie, de la Compania Become

În perioada 17 octombrie – 01 decembrie 2011, Compania de Teatru BECOME, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sibiu, a organizat cursuri de actorie şi improvizaţie în cadrul Centrului de Tineret din Sibiu. Cursul a fost finanţat prin acţiunea P2 – de sprijinire a acţiunilor de tineret de către Autoritatea Naţionala pentru Sport şi Tineret.

Actorii Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Alexandra Blejan şi Oana Giuverdea au fost cei care au condus cursurile de teatru, mergând pe o programă de studii de nivel universitar, însă adaptată la capacităţile cursanţilor.

Cursurile de actorie au fost urmate de 30 de tineri elevi şi studenţi, iar ineditul a constat în corelarea celor exersate la curs cu meseriile pe care aceşti tineri se pregătesc să le urmeze după absolvirea studiilor. Descoperirea de sine a fiecăruia şi lucrul în echipa face ca acest curs să aibă aplicabilitate în orice domeniu.

“Mă bucur că am colegi actori foarte talentaţi şi foarte tineri, deopotriva, care îşi doresc să împărtăşească şi altora din tainele acestei meserii. Totodată, energia adusă de cei care urmează cursurile mă face să renasc”, a spus Cătălin Grigoraş – actor şi director al Companiei de Teatru “BECOME” Sibiu.

Primul modul s-a încheiat astăzi urmând ca în data de 08 decembrie, începând cu ora 18.00, chiar la Centru de Tineret Sibiu din Str. Nicolae Teclu, nr. 41, absolvenţii să susţină un examen-spectacol cu public. Şi pentru că locurile sunt limitate, intrarea se va face pe bază de invitaţie.

“Succesul acestei acţiuni în rândul tinerilor şi mulţimea de mail-uri şi telefoane primite ne determină să reîncepem un alt modul şi în ianuarie 2012. Aşadar, pentru înscrieri puteţi să ne lăsaţi mesaje pe office@becomeya.ro”, mai spun reprezentanţii trupei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact