X

Muzeul ULBS pregatit de lansare. Apel catre donatori

Conducerea Unicersităţii „Lucian Blaga” din Sibiu a lansat astăzi un apel către toţi posibilii donatori interesaţi să susţină Muzeul ULBS. Acesta va fi inaugurat anul viitor şi va avea sediul în corpul clădirii rectoratului din Bulevardul Victoriei Nr 10.

„Adresăm un apel tuturor membrilor comunității academice care pot contribui cu piese de muzeu care vor figura ca donații ale dumneavoastră în viitorul Muzeu al Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. Donațiile se pot depune la rectoratul ULBS, la cabinetul rectorului, având la bază un proces verbal de predare-primire”, spune Constantin Oprean, rectorul ULBS.

Muzeul va conține exponate, documente și alte asemenea mărturii ale istoriei învățământului superior de pe aceste meleaguri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Straniu

  Muzeu despre coruptie in sistemul invatamantului? Chiar o idea buna, serios acum! Si cu ce contribuie dl. Oprean? Cu legaturile familiale? Asa ar exista o baza profunda pentru un subiect important si interesant in istoria Sibiului. Au curaj, baietii, pentru asa ceva, bravo si spor pentru succesul viitor!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tex

  dl oprean, daca vreti exponate de muzeu le gasiti chiar sub nas, mai exact in laboratoarele fac de inginerie (despre celalalte facultati nu cunosc). foloseam aparate din anii 65-70, daca, daca le aveam. daca nu, miscam condeiul sa iasa bine in calcule…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  AMINTIRE

  Trebuie sa sa aducem la lumina dosarele despre moartea Profesorului SAVA si sa le punem la loc de cinste in muzeu. COLONELUL SMARANDA SI OPREAN POARTA O VINA ENORMA…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @jaco

  Constantin Oprean, rectorul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu îşi încheie anul acesta cel de-al doilea mandat consecutiv şi face parte de mai bine de 20 de ani din conducerea universităţii. La alegerile din 2008 a fost unicul candidat, contestat în baza regulamentului şi a Cartei universitare de mai mulţi profesori din instituţie care au format un \”Grup de iniţiativă pentru o Universitate curată\”. La alegerile universitare din 2008 a modificat ilegal unele prevederi ale Cartei universitare care i-au permis să numească direct anumite persoane în organele de conducere ale universitaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact