Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cindrea: "Bugtul pe 2012 buget este unul al neputintei Guvernului Boc"

 

Deputatul PSD Ioan CIndrea susține că democrat-liberalii sunt incapabili să înțeleagă mersul economiei, iar consecința stă în bugetul fixat de aceștia pentru anul viitor. ”Acest buget este unul al neputinței Guvernului Boc. Pe site-ul oficial au fost afișate succesiv două variante diferite a proiectului Legii Bugetului de stat și a proiectului Legii Bugetului asigurărilor sociale de stat. În prima variantă în Legea Bugetului  asigurărilor sociale de stat era articolul în care prevedea nivelul valorii punctului de pensie, iar în varianta a doua supusă dezbaterii, articolul cu privire la valoarea punctului de pensie a dispărut. Se naște astfel o întrebare firească, care  este varianta adevărată aprobată în ședința de Guvern și dacă nu cumva în spate există un mare fals”, susține deputatul PSD.
În plus Cindrea susține că bugetul are câteva probleme: ”nu stimulează investițiile de capital privat; nu prevede în 2012 creșterea investițiilor publice, ele sunt mai mici ca în anul 2011; nu stimulează creșterea ocupării forței de muncă. (...) Efectele acestui buget al neputinței economice, organizatorice și sociale vor fi dezastruoase, atât pentru economie, prin adâncirea crizei economice din România, prin scăderea veniturilor, scăderea consumului, scăderea  producției de bunuri și scăderea veniturilor la bugetul public consolidat al statului și în anul 2012”, a mai declarat Cindrea în cadrul unei conferințe de presă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

nu vrem

Acum 12 ani

Dle coferentiar d-voasta va pricepeti la buget predati studentilor economie si finante da. Dar o bateti in cap cu bugetul neputintei.Pe site-ul oficial cele doua proiecte cu valoarea punctului de pensie au disparut dar ce opzitie faceti d-le parlamentar .Dece nu parasiti lucrarile parlamentului si iesiti in strada la protest ,daca iesiti sigur aveti aderenti si va iesi o rasmerita asa ai speriati pe majoritari sau va complaceti si stati la caldura nu va complicati . Daca ati iesi dumneavoasta in strada vati intoarce la cei care vau ales ati fi mai puternici si poporul ar prinde curaj va vor aprecia iar cei slabi si hoti vor numara corect voturile si ar ceda iar uni din ei ar ceda fie de frica sau de rusine . Uni din ei mai au bunul simt. incercati cu alianta si-o sa va iasa mai repede de cum sperati i
Raspunde

nu vreti sa

Acum 12 ani

faceti un exercitiu de iesit la protest in fata parlamentului cu toti parlamentari opozitiei si veti vedea reactia poporului. daca nu vreti atuncia e clar ca va complaceti si asa veti ramine la caldura si acum si mai departe Iesiti din amorteala miscativa ptr acest popor si ptr gloria voasta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus