Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Englezii de la The Telegraph: Vizitati Sibiul!

 

Ziariștii de la The Telegraph au realizat un articol despre Sibiu, într-un ”ghid pentru fete cu cele mai bun magazine, hoteluri și restaurante”. Sibiul a fost descris ca fiind ”Praga fără turiști”. Din start au greșit însă vorbind despre locul unde ar trebui să te cazezi: Hotel ROMADA. ”Hotelul a fost construit doar de câțiva ani și are o vedere fantastică asupra orașului”, scrie The Telegraph. Un alt hotel apreciat de englezi: Hotel Levoslav 
Pentru mâncare, englezii își îndrumă cititorii spre Crama Sibiul Vechi unde pot mânca ”sărmăluţe (mincemeat wrapped in cabbage or vine leaves), mămăligă (polenta) or if you’re brave, Ciorbă de burtă (tripe soup)”. 
Alte locuri recomandate de The Telegraph sunt Cârciuma din bătrâni, Cafe Wien, Oldies Pub, magazinul anticariat Art-Antik din Piața Huet,  Muzeul În Aer Liber, Muzeul Național Brukenthal și Eden Spa. 
Foto: The Telegraph

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

nonick

Acum 12 ani

Nu merge linkul
Raspunde

Link corect

Acum 12 ani

***www.telegraph.co.uk/travel/8941077/Sibiu-a-girls-guide-to-the-best-shops-hotels-and-restaurants.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus