Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Furnizorul de vinuri al Casei Regale a deschis astazi primul Outlet de vinuri din Sibiu

Cramele Halewood, Furnizor al Casei Regale a României, și cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România a deschis în Sibiu magazinul propriu de vinuri, Halewood - The Winery Outlet. Acesta este situat la circa 50 de metri de Piața Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20.

“Deschiderea unui magazin în Sibiu face parte din planul nostru de extindere a rețelei Halewood - The Winery Outlet. Căutăm să fim prezenți în toate orașele mari și să ajungem la cât mai mulți oameni. Suntem siguri de succesul acestui magazin, mai ales că și magazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Spațiul comercial are o suprafață de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervați pentru vânzare.

Consumatorii vor găsi peste 300 sortimente de vin în magazin, atât vinurile produse de Cramele Halewood cat și vinuri de la cei mai importanți producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care Cramele Halewood îi reprezintă în România.

Halewood - The Winery Outlet Sibiu este magazinul cu numărul 10 deschis în țară, pe lângă cele din București, Ploiești, DN1 Breza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Târgoviște, Urlați și Câmpulung.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

D

Acum 12 ani

vinurile pe raft nu se tin pe verticala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus