Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Andreea Esca face Craciunul la Sibiu

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV va sărbători Crăciunul în zona Sibiului, alături de familia sa.

"Vor veni din Franţa părinţii lui Alex dar şi sora lui cu soţul şi copilul, mama cumnatului lui Alex şi un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeaşi formulă ca în fiecare an: părinţii mei, prieteni, fini şi naşi... Doar că acum schimbăm locaţia.

Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine şi ne vor aştepta cu bucate speciale ca să-i dăm gata pe francezi! Asta după ce o să le facem un tur prin Poiana Braşov, Castelul Peleş şi Castelul Bran", spune Andreea Esca.

Cât despre cadouri, copiii vedetei ştiu exact ce vor de la Moş Crăciun: "Alexia vrea un laptop sau un Ipod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

unu

Acum 12 ani

ce rahat de stire! pe cine intereseaza oare unde face o idioata craciunul
Raspunde

lol

Acum 12 ani

Asta-i evreica, sarbatoresc si ei Craciunul?
Raspunde

cioban

Acum 12 ani

ce cretini sinteti. femeia va face reclama pensiunilor voastre jegoase si voi o huliti. ::)))))))
Raspunde

lol

Acum 12 ani

Ciubene, cum zice Itzic, pensiune jegoasa are poate ma-ta aia care nu se spala pe picioare sau tac-tu care-si culege branza direct de pe sula. Care femeie? Eu cred ca-i barbat travestit, acel cap patrat.
Raspunde

BAU BAU

Acum 12 ani

invidiosi santeti taraniilor!
Raspunde

no ghine

Acum 12 ani

no ghine ma...pe cine intereseaza asta?
Raspunde

titi

Acum 12 ani

invidiosi pe cine? tu ai vazut-o pe asta in realitate? daca nu ai vazut-o, esti norocos!
Raspunde

Gigi

Acum 12 ani

Si totusi, cat are salariul?
Raspunde

un sas

Acum 12 ani

Sunt ani buni de cand tot incerc sa ma obisnuiesc cu genul asta de oameni ,cum sunt acestia care au postat comentarii la stirea de mai sus, acest gen de oameni a caror nivel de inteligenta nu depaseste cel al unei gaini , dar din pacate nu reusesc ! Mai regretabil insa e faptul ca sunt tot mai multi inculti , agramati , semidocti, PROSTI. Oare o sa ne trezim vreodata la realitate ? Ma uit in jur si imi este tot mai greu sa cred lucrul asta ...
Raspunde

pt. un sas

Acum 12 ani

Cum de nu te-ai obisnuit cu prostia, ca la voi este ereditara? Imi dau seama cat esti tu de cult, daca pentru tine Esca este o vedeta la care trebuie sa se inchine toata lumea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus