Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Miracol de Craciun la PDL: S-au mintit intre ei ca au facut actiuni sociale

Organizația de tineret a PDL Sibiu s-a lăudat într-un comunicat de presă că a desfășurat sesiuni de team-building şi socializare cu copiii de la SOS Satele Copiilor Cisnădie. În plus, la sfârșitul zilei pline de activități, pedeliștii susțin că au oferit cadouri și surprize celor mici. Cititorii Turnul Sfatului au semnalat că acțiunea nu a existat de fapt, iar directorul instituției, Florin Hariga confirmă. ”Nu s-a desfășurat niciun fel de activitate. A venit o persoană, acum am cunoscut-o și eu și ne-a lăsat pungi cu dulciuri pentru copii. Încă nici nu am oferit copiilor aceste cadouri, urmează să facem asta în cursul zilei de azi. Am semnat o hârtie prin care m-am obligat să nu fac nicio acțiune politică, nu s-a desfășurat la noi niciun eveniment, nu știu ce au comunicat ei”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Florin Hariga.

Tinerii PDL aruncă vina de la cel mai mare, la cel mai mic, până nu mai rămâne mai nimic. Președintele organizației municipale de tineret, Mila Iosif, recunoaște că nu a participat la eveniment, însă spune că i s-a raportat că totul a fost OK. ”Eu n-am participat, a fost colegul meu Gheorghe Sterp Vingărzan. Nu știu de unde aveți informații că nu s-a organizat nimic, pentru că acolo s-au desfășurat activitățile stabilite”, spune liderul TDL Sibiu. Sterp Vingărzan nu a fost nici el la eveniment. A fost răcit și a stat la pat. ”N-am fost eu, dar s-au dus colegii mei, cine spune altceva, minte”, spune tânărul PDL. Pus în fața declarației directorului, mai lasă de la el. ”Am oferit copiilor cadouri, nu s-a organizat nimic altceva”, recunoaște Sterp. Aflând că micuții de la SOS Satele Copiilor nu au primit încă niciun pachet, pedelistul mai negociază o dată. ”Bine, poate a fost o greșeală de redactare. Nu s-au dat pungile copilașilor pentru că dormeau la ora aia”, pune punct discuției viitorul politician. 
 
Citește aici articolul publicat inițial pe urma comunicatului transmis de tinerii PD-L Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

30 comentarii

Papagalii

Acum 12 ani

Doar asa stiu sa faca actiunii prin comunicate de presa ca in rest nu ii duce capul
Raspunde

buzz

Acum 12 ani

macar totusi nu mint ca pungile sau dat, iar scopul a fost exact ce au declarat, acesti copii beneficiind de pachetele duse de catre acestia.
Raspunde

Smith

Acum 12 ani

Din ce am inteles eu, actiunea s-a desfasurat, cadourile fiind oferite centrului de la Cisnadie. Nu inteleg de unde inversunarea asta... Prea bagati in seama comentariile PSD-istilor... sau poate nu e intamplator...
Raspunde

elen@

Acum 12 ani

Mai , eu nu inteleg un lucru: pt voi ce e important de fapt : daca au fost sau nu sa faca sesiune de training cu copii astia sau daca le-au dat de fapt pungile astea despre care e vorba,copiilor ? Pacat , tocmai ati indus cititorii in eroare,(asta inseamna sa ii respectati ?) Va pricepeti sa faceti din tantar -armasar d-le , numai ca va distantati de subiect .CARE E E ALA ? Pai asta \"tinerii astia au fost acolo , si au avut bunavointa sa se gandeasca si la copiii astia ,le-au pregatit pachetele astea care evident , le vor fi inmanate.Daca a fost sau nu conducerea repzentata , nu cred ca e deloc important.
Raspunde

OFFF

Acum 12 ani

deci directorul de la SOS nici nu s-a deranjat sa trezeasca copii preferand sa indese undeva pungile copiilor. Tinerii au fost acolo cu pungi prea de dimineata. Daca nu se organiza nimic nu era bine. daca s-au dat conducerii SOS iar nu e bine...
Raspunde

Udrea si Boc

Acum 12 ani

Asa v-o invatat doar sa furati si sa dati comunicate false pedelaci inculti ce sunteti
Raspunde

Cipcirel

Acum 12 ani

Actiunea \"care a avut loc\" este la fel cu ceea ce lucreaza profesorii. Adica o semi-minciuna, care de fapt este minciuna. Profesorii din Romania lucreaza jumatate de norma (sunt singurii din Europa care lucreaza 4 ore/zi), dar primesc salariu pentru o norma intreaga. Da, ei lucreaza. Dar presteaza doar jumatate de norma.
Raspunde

pt Cipcirel

Acum 12 ani

buna gandire de pdl-ist adevarat. numai la astia le trebuie numai ospatari si tinichigii. tara e pe maini bune
Raspunde

x

Acum 12 ani

nu lucreaya nici macar 4 ore. Desi urmeaza o vacanta de 3 saptamani, la care parintii se gandesc cu groaza ca n-au cu cine-i lasa (parintii normali au 25 zile concediu/an) maine au fost anuntati ca nu se tin toate orele! Oare ce pazesc directorii? pungile de cadouri de sub bradul cerut parintilor!
Raspunde

HOTII

Acum 12 ani

ASA AU PACALIT OAMENII. HUOO PD-L. JOS CU VOI! HOTILOR!!!
Raspunde

VIITOR DE AUR

Acum 12 ani

TARA NOASTRA ARE
Raspunde

SOS

Acum 12 ani

Eu din ce stiu tinerii din PDL chiar fac actiuni de team-building si socializare cu tinerii de la SOS, acestia avand un fel de traditie de vreo 4-5 ani incoace o atentie speciala pt SOS, mai documentati-va si o sa ramaneti surprins ca tinerii din PDL chiar asa fac, doar ca de aceasta data nu a fost un astfel de program, cel mai probabil din discutii se va face la inceputul anului viitor. va multumim tineretukui PDL pt sprijin si sa nu ne uitati. Craciun fericit
Raspunde

pt x

Acum 12 ani

n-am inteles? scoala e moasa comunala pt lasat copiii?
Raspunde

@ sos

Acum 12 ani

Ahh deci se va face doar la anul, mai bine taceai hot pedelist ce esti. Ati trimis un comunicat fals. Rusine rusine sa va fie. Asa v-o invatat moldoveanca sa furati si sa mintiti
Raspunde

@@sos

Acum 12 ani

Imi cer scuze.nu sunt pedelist, doar implicat in viata comunitara, iar daca citind mai mult de 2 cuvinte uitati subiectul recomand lecitina. La inceputul anului va continua o noua serie de activitati de team-building si socializare cu micutii din satele SOS, din cele intelese zilele acestea fiind doar inceputul cu un numar destul de mare de pungulite cu cadouri pt cei care nu au avut bucuria de a fi langa FAMILIILE lor de Craciun cum banuiesc ca sunteti dvs. Sa auzim de bine
Raspunde

lolita

Acum 12 ani

Uite de-asta merge tara asa...pt ca exista grupuri de oameni pe care nu ii intereseaza altceva decat sa critice, in mod negativ bineinteles, activitatile altora.Si culmea, aceste persoane care critica nu au nici o activitate, evident(din mom ce au timp sa speculeze si sa analfabetizeze aici).Vorbim despre oameni care probabil nu au dat nici macar un mar unui copil necajit acum in prag de sarbatori. Ei, tocmai acestia sunt cei care sunt in masura sa critice, nu?....Imi pare rau si mi-e rusine ca traiesc intr-o tara cu tot mai multe astfel de grupuri de oameni.... Sarbatori fericite tuturor!
Raspunde

deea

Acum 12 ani

Ce articol rusinas! Actiunea a fost una binevenita pentru centru! Multumim tineretului pdl!
Raspunde

ionica,

Acum 12 ani

RUSINOS SA MINTI CU NERUSINARE IN PREAJMA craciunului. INSA NU ESTE DE MIRARE LA NEMERNICII DIN pdl findca au mintit toata perioada in care au si furat tot ce-au gasit la indemana. VIN ALEGERILE SI SA-I JUDECAM CUM MERITA MINCINOSII.
Raspunde

Prostul moare de grija altuia

Acum 12 ani

Chiar nu pot sa va inteleg...sunteti platiti de PSD-iti?!?! de unde vine aceasta frumoasa culoare rosie de pe Site..?!?! E oare de la PSD sau e din obrajii vostrii rosi de furie ca PDL-ul face actiuni si voi stati pe margine?!?! Da faceti si voi rosiorilor....
Raspunde

Cipcirel

Acum 12 ani

POateca nu toti sunt de la PSD si poate ca nu toti sunt niste nemernici care n-au facut un bine toata viata lor. Ochiul critic trebuie tinut deschis, altfel...priveste unde am ajuns. Oricum, PDL si restul de trepdausi se pot ocupa de altceva. Nu vor mai castiga alegerile.
Raspunde

Ciufulet

Acum 12 ani

Mda, cam asta e cu \"ziaristii\" din ziua de azi, is cumparati cu un kil de orez si un litru de ulei...
Raspunde

Va e ciuda?

Acum 12 ani

De ce nu fac si cei de la celelalte partide asemenea actiuni?ce ii opreste?Normal ca e foarteeeeeeeeeee usor sa stati in fata pc-ului si sa va dati cu parerea in loc sa dati si voi o mana de ajutor.Toata stima pt.aceasta organizatie minunata, pt.tinerii astia care dau un exemplu si celorlalti.Jos palaria tentru ei!!
Raspunde

sibile

Acum 12 ani

Aceste actiuni se fac din banii producatorilor care in aceasta perioada sant controlati. Sute, iar la firmele mari, mii de cadouri sant scoase sub forma de sponsorizare,protocol,etc., catre partidul de la guvernamant. In aceasta perioada, firmele sant calcate de organele de control, si fortate sa faca donatii catre pardidul de la guvernare, iar apoi acestia le duc pe la case de copii,azile de batrani, biserici,etc, laudandu-se ca ar fi din partea lor. Aceste lucruri se fac de multi ani,de pe vremea guvernarii PSD-iste, si, findca producatorii nu-i reclama, continua mult si bine. Cunosc producatori care,de sarbatori, iau in calcul partidele politice si institutiile descentralizate, la un loc cu nevoiasii.
Raspunde

Cipcirel

Acum 12 ani

@sibile Asa este, subscriu.
Raspunde

Lae

Acum 12 ani

Sibile, scumpy, efectiv tu ai dreptate! Garantat ai dreptate!...Iti zice unul care a fost implicat in astfel de \"donatii\" de la agentii economici sibieni! Vai de mama lor, saracii!...Numai in pielea lor sa nu fii in perioada 25 noiembrie - 24 decembrie a fiecarui an! Vorba ceea: cine poate, oase roade!!!...cine nu, nici paine moale! Naravul acesta cel putin de la fanarioti incoace ni se trage!...Si este etern, va asigur!
Raspunde

Cipcirel

Acum 12 ani

Am un vecin care lucreaza la Garda Financiara. E simplu angajat, nu sef. Domne\', ce casa are (cu doua etaje si poarta electrica). Dar cate masini are! Dar ce prostii vorbesc eu aici, ii pasa cuiva? Sarbatori fericite prapaditilor.
Raspunde

@Cipcirel

Acum 12 ani

Suntem cumva vecini ca ironia sortii face sa am si eu un asa vecin, de la Garda Financiara cu bani multi, care tip activeaza de mult timp in PSD....100%. Noi sa fim sanatosi.
Raspunde

Garda financiara

Acum 12 ani

@26 si 27 Eu sunt vecinul vostru, de la Garda Financiara. Ce va trebe voua prapaditilor? Poate schimb 100 euro si trimit mardeiasii peste voi! Hai sarbatori fara cozonac aricilor!
Raspunde

Adevarul Gol Golut

Acum 12 ani

Simplu si la subiect. In organizatia de tineret a PDL Sibiu sunt doar o mana de oameni carora le pasa si aceia nu sunt cei care trag ponoasele. Multi sunt acolo in campaniile electorale doar pentru bani, iar restul sunt acolo sa pupe in C_U_R pentru diferite functii(de obicei cu cat esti mai jeg_os cu ata mai mare functia). Cei care cu adevarat conteaza sunt acolo din placere si din sufletul(pacat ca sunt putini). Din suflet \"Adevarul Gol Golut\".
Raspunde

cetatean

Acum 12 ani

ma doare sufletul sa vad cata prostie in sibiul nostru drag-portocalii mincinosi fac acelasi lucru pe care in toate guvernarile puterea executa. Bosii ca si ursul -cainii latra ursul trece. Sa vina Tepes....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus