X

Preot paroh nou in Sibiu, la Biserica dintre Brazi

De sărbătoarea Sfântului Ştefan, ÎPS Laurenţiu Streza a instalat un nou preot paroh la Biserica "Sf. Petru şi Pavel" – Dintre Brazi, din Sibiu.

În urma pensionării părintele Traian Bârsan, paroh la Cibin II mai bine de 30 de ani, părintele Vasile Dariciuc, coordonatorul Departamentului pentru Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului a preluat misiunea pastorală în rândul enoriaşilor de aici. Biserica a fost plină de credincioşii dornici să-şi cunoască noul păstor. IPS Laurenţiu a vorbit despre întreita misiune şi slujire a preotului şi l-a îndemnat pe părintele Dariciuc să slujească cu demnitate lui Dumnezeu şi oamenilor.

 “Îl rog pe Dumnezeu să-mi dea putere şi curaj să-mi duc misiunea de preot mai departe”, a spus părintele Vasile Dariciuc. Ceremonia s-a încheiat cu câteva colinde.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  acelasi sibian

  fara concurs, fara examen, doar ca Streza la adus dela Caransebas, si sotia lui este contabil sef la Mitropolie.Nu sint in Sibiu preoti care sa ocupe aceste posturi,poate nu au bani pe care ii cere acest \”inalt\” .Mai saturate satana.,

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gicu

  Astia sunt alesii lui Dumnezeu. Nu trebuie sa-i aleaga cineva sau sa participe la vreun concurs.
  Dumnezeu ii accepta si ii ingaduie, asa ca nu trebuie sa ne facem probleme in aceasta privinta.
  Problema e ca astia nu produc nimic, din contra – consuma resursele financiare ale Statului.
  Astia trebuie sa plateasca impozite sau sa nu mai primeasca bani de la Stat.
  S-au impotrivit legii prostitutiei, care aducea bani la bugetul Statului. Atunci trebuia sa li se inchida astora gura, ei care scot bani din buzunarul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact