X

A inceput demontarea ornamentelor de Craciun

Administrația locală a dispus, de ieri, deconectarea treptată a ornamentelor luminoase care au decorat Sibiul pe perioada din preajma Crăciunului. De săptămâna viitoare, ornamentelor vor fi și demontate. ”Sibiul a fost luminat în perioada sărbătorilor de iarnă de 5.214 metri liniari de ţurţuri luminoşi, 101 elemente 3D amplasate pe stâlpi, 146 de figurine simple mari şi 648 de figurine simple mici. Bradul din Piaţa Mare a fost împodobit cu 276 de beculeţe cu flash, 1.550 de metri liniari de fir cu leduri şi o stea”, enumeră reprezentanții administrației locale. Bradul de Crăciun va fi mutat din Piața Mare săptămâna viitoare, Direcția Tehnică fiind cea care ”va stabili o utilizare pentru lemnul uzat”. În ceea ce privește scena din Piața Mare, aceasta va rămâne în centrul orașului până după sărbătoarea de Bobotează.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibian

    sper la anul sa aduca alte ornamente ca acestea deja sunt vechi si oribile nu vb de cele din piata mare care arata super cele de pe bulervarde.zici ca sunt scoase de la naftalina:))

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact