Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Ce a facut Neamtu in 2011 si nu face Johannis?

În cursul anului 2011 un număr de 370 de cetăţeni au fost primiţi în audienţe la primăria Mediaş. Dintre aceştia, 250 de persoane au solicitat o întrevedere cu primarul municipiului Mediaş , 50 cu viceprimarul şi 15 persoane cu secretarul municipiului nostru.

În anul 2011 în cadrul Primăriei Mediaş a fost primit un număr de 450 de petiţii. Dintre acesta care 270 au fost rezolvate în mod favorabil, 39 nefavorabil iar restul au fost rezolvate parţial sau redirecţionate. În momentul de faţă 40 de petiţii se află încă în curs de rezolvare. Majoritatea petiţiilor au fost pe probleme de infrastructură, salubritate si probleme sociale.

foto: mediasinfo.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 262

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

Liftierul

Acum 12 ani

Ai nevoie de casa si ceri audienta la primar? Ai o afacere si ceri audienta la primar? N-ai unde parca si ti se ridica masina? Ai orice problema care necesita atentia primarului? Imbecilule! Muta-te naibii din Sibiu, aici nu se primeste in audienta. Muta-te in Medias.
Raspunde

annn

Acum 12 ani

asa si? pentru asta, mediasul, tot un oras mai mult mort ramane. ce-i daca nu te primeste johannis in audienta? care-i problema? mergi la vice primar. johannis are altele mai imporatante de rezolvat. dragilor, invatati sa apreciati SIBIUL pentru ca , de bine, de rau e cel mai frumos si curat din toata romania.iar la sibiu lucrurile se misca cu adearat. avem locuri de munca, avem instalatii de craciun, avem turisti, avem cladiri restaurate si ingrijite, avem sosele cat de cat bune. fata de altii unde nu au nici 5% din cat avem noi. nu mai imploscati cu noroi oameni care fac ceva!
Raspunde

pt. ann

Acum 12 ani

draga ma, n ai mai fost de mult prin tg.mures sau arad sa vezi ce strazi au pe acolo. Lucrurile se misca? cand ai platit impozit ultima oara?dar cu alte probleme in primarie? n ai ajuns...se vede.instalatii de craciun? esti ridicola.nu avem un aeroport functional, nu avem un parc la nivelul anului in care traim, nu avem un bazin de inot decent, nu avem un bulevard fara canale isesizabile, nu avem un transport in comun atractiv, nu avem un tigru la gradina zoo dar refuzam donatii
Raspunde

annn @3

Acum 12 ani

am dat exemple simple,te legi de instalatiile de craciun, sa fim seriosi, ti se pare tg mures mai frumos decat sibiul? :)) glumesti? aradul e normal sa aibe strazi mai mari decat ale sibiului fiind oras mai mare. la mures nu mi se par straziile geniale, din contra targul mures mi se pare un oras cam plictisitor si mort. bazin de not? bazin de not care apartine de \"prmarie\" ? sunt 2 bazine la care poti merge sa inoti, decent.eu merg la olimpia si mi se pare ok. daca din sectorul privat nu se gandeste nimieni, asta e. dar ramanem cu festivale de renume international si cu frumusetea si curatenia. si faptul ca se misca cate ceva. ce donatii refuzam, normal ca refuzam din moment ce nu exista personal pregatit pt un nou tigru!!! transport in comnu atractiv? adica, iti trebuiesc stripperite in bus? ce nu e atractiv? e autobus simplu. parcuri avem destule si paltinisul la 30 de km daca chiar ai nevoie si aeroportul a fost cum a fost si e in construcite. hai, ca esti de toata jena, te plangi dar partea buna a lucrurilor nu o vezi. ai iesit vreodata din sibiu? nu cred...
Raspunde

socialistul

Acum 12 ani

Titlul n-are nicio legatura cu continutul articolului. Audientele tinute de catre un primar sunt obligatorii si nu facultative. Nu-i corect ca numai o anumita categorie de oameni sa fie primiti (acceptati) in audienta ma refer la cei bogati si mai ales la cei de etnie germana. Aici aceasta lipsa a domnului primar se mentine si datarita acordului tacit al Domnului (domnilor) prefecti dar si cu complicitatea presei care trece cu vederea aceasta mare carenta in activitatea unui primar cu vechi stadii cum este Domnul Primar Johanis.
Raspunde

Liftierul

Acum 12 ani

Pentru Annn. O sa-ti raspund printr-o \"parabola\". Avem doi romani. Unul are o casa mare si frumoasa si doua masini de lux. Celalalt are un apartament la bloc si o masina de clasa medie. Amandoi castiga la fel, doar ca unul dintre ei se \"descurca\" mult mai bine. Intr-o zi, cel care sta la casa si are doua masini de lux, primeste o citatie de executare silita a averii. Nu mai e de mult timp capabil sa-si plateasca ratele... Asa e si in cazul Sibiului, oras indatorat enorm, pe perioada maxima (adica 30 de ani). Inainte de a deveni Capitala Culturala Europeana, Sibiul a primit din partea Guvernului peste 500 (cinci sute) de milioane de euro pentru centrul orasului. Statul a platit acesti bani, nu careva din partidul primarului. De atunci Sibiul a luat credite peste credite. Urmatorul primar nu prea mai poate lua ceva, poate doar o \"executare silita\".
Raspunde

@6

Acum 12 ani

Prostii, de unde ti-ai luat informatiile? Cauta pe siteul primariei si ai sa gasesti bugetele de cheltuielile si o sa vezi acolo si situatia datoriilor. Va place voua sa comentati aiurea. ***sibiu.ro/ro2/bugetul.htm
Raspunde

Liftierul

Acum 12 ani

www. sibiu.ro/ro2/declaratii/primarie/Iohannis_Klaus_Werner/iohannis_klaus_werner.pdf Trei case si trei apartamente din salariul de profesor sau din cel de primar?
Raspunde

@8

Acum 12 ani

cut the crap! Iohannis macar face treaba ma..
Raspunde

radu

Acum 12 ani

Ce grozav e neamtu...pe naiba. Din partea mea sa nu faca audiente si sa se ocupe un pic de curatenia din zona intraurbana. E dezastru pe la iesirile din oras, mai ales cum iesi spre Mosna. Zici ca e ghetou!
Raspunde

@8

Acum 12 ani

Tu nu ai vazut ca are venituri obtinute din redevente? Daca tu ai avea venit de peste 70k Euro / an nu ti-ai investi banii in imobiliare?
Raspunde

veto

Acum 12 ani

k akat vine campania nu-l pupati prea mult pe neamtu de medias ca faceti herpes
Raspunde

pt. 11

Acum 12 ani

bai, redeventele sunt obtinute din chiriile de la case, asa ca mai intai au fost cumparate casele si doar dupa aceea au venit si chiriile, asa ca persista intrebarea de unde a avut bani sa-si cumpere casoaiele?
Raspunde

@liftierul

Acum 12 ani

sunt LIFTIERUL un oltean frustrat care numai pot fura k pe vremea PSD-ului.Ma maut la BUNA IN CORABIA SA FIU CU FRATII MEI,, ROGOJINILE,, K IN SIBIU VAD NUMAI CEI RAU SI ASTA INCA CU OCHEALRI DE SOARE..........
Raspunde

@14

Acum 12 ani

foarte bine ai zis asta :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus