X

Turcan primeste raspuns de la Udrea: "Cu cat vorbim mai mult, cu atat e mai putin oportuna remanierea"

 

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat, luni, că nu s-a discutat despre remaniere, menţionând că aceasta se face şi nu se discută şi că cu cât se vorbeşte mai mult despre remaniere cu atât este mai puţin oportună. "Nu s-a discutat (despre remaniere n.r.) şi povestea asta cu remanierea, şi îl citez pe prim-ministru, se face nu se discută. Toţi ne trezim că vorbim de remaniere. Cu cât vorbim mai mult, cu atât e mai puţin oportună".
Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru Mediafax, că PDL este "ca un pacient sub anestezie" şi trebuie să se trezească pentru a câştiga alegerile, ceea ce ar înseamna o remaniere până în 15 ianuarie şi închiderea unor subiecte ca reorganizarea teritorială şi modificarea Constituţiei.
Problema unei remanieri guvernamentale trebuie discutată în interiorul PDL şi alegerea aparţine premierului, a declarat, vineri, preşedintele Senatului Vasile Blaga, adăugând că este adeptul unui "suflu proaspăt", a unei "reîmprospătări" în această privinţă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ohara

    astia fac si desfac rinduielile in romania parca tara asta este mostenirea cuiva din curvele pd-ului Romania este tara noasta a tuturor romanilor nu a unei clici ce vor cu ambitie sa distruga totul ,ei ce fac acuma o fac de frica ce va urma dupa alegeri dupa acest genocid urmeaza judecata poporului

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact