Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

730 de medieseni si-au platit impozitele in prima zi

730 cetăţeni şi-au plătit taxele şi impozitele locale în prima zi de încasare a acestora, atât la sediul primăriei Mediaş, cât şi la centrele de încasare din cartierele Gura Câmpului şi Vitrometan. Dintre aceştia, mai mult de jumătate, mai exact 483 de medieşeni şi-au achitat integral taxele şi impozitele locale.

 Suma totală a încasărilor este de 201.522 de lei, cu aproximativ 50.000 de lei mai mult faţă de suma încasată anul trecut în prima zi de încasări.

Cetăţenii municipiului Mediaş îşi pot achita datoriile fiscale atât la ghişeele din cadrul primăriei cât şi la centrele de încasare din cartierele oraşului, iar cei care îsi achită integral impozitul datorat până la data de 31 martie vor beneficia de bonificaţia de 7 %.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Gura Câmpului

Vizualizari: 219

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus