Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Prima alternativa in cultura sibiana: Centrul de Tineret din strada Teclu

Compania de Teatru Become vine cu două noutăţi majore în 2012: o microstagiune în care vor alterna recitalurile de poezie cu cele de vioară sau nai, iar spectacolele de teatru vor face casă bună împreună cu muzica, precum şi inaugurarea unui nou centru pentru tinerii artişti, în strada Nicolae Teclu.

 “E timpul să arătăm că există alternativă la nivel cultural în Sibiu şi de aceea, prin ceea ce facem, vom demonstra că suntem cei mai buni. Vom arunca în vâltoarea creaţiei tineri talentaţi care, cu siguranţă, vor umple sala de spectacol. Seara de Joi o vom transforma într-o seară a artelor spectacolului marca BECOME şi aş dori să mai subliniez că, până vom definitiva un spaţiu special pentru spectacolele noastre, vă invităm cu drag la Centrul de Tineret.” a spus Cătălin Grigoraş (foto) actor şi director al Companiei de Teatru Become Sibiu.

Tinerii artişti vă aşteaptă la Centrul de Tineret Sibiu din Str. Nicolae Teclu nr. 41, etaj 1 pentru începutul acestui an după următorul program:

Joi, 19 ianuarie, ora 19.00 Recital extraordinar de Vioară susţinut de Roxana Tuţă, în prezent şi studentă la Conservatorul Gheorghe Dima din Cluj Napoca

Joi, 26 ianuarie, ora 19.00 IMPROHOLICS SHOW un show de improvizaţie adică un spectacol de-a râsu’ plânsu’.

Biletul de intrare este 5 lei, iar locurile sunt limitate. Rezervari se pot face la [email protected], pe pagina de facebook sau la sediul Centrului de Tineret în fiecare zi de luni până joi între orele 14.00 – 16.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

meriti

Acum 12 ani

cataline ai muncit esti valoros ai terminat actoria ai terminat masterul esti un tip realizat iar acuma ai o alternativa la cultura sibiana , pacat de tine si de colegi tai care sint la fel de buni ca nu ati fost angajati la teatrul national, Singele proaspat era bine venit in acest teatru sibieni aveau ce sa vada , actori tineri frumosi si talentati dar ce sai faci lui chiriac daca nul intereseaza decat persoana lui Va stiu va cunosc din anul 1 va urmaresc cu drag ati fost simpatici in facultate disciplinati SA O TINETI TOT ASA CA O SA RAZBITI .[ adm H ]
Raspunde

Liftierul

Acum 12 ani

@meriti Ce facultate ai terminat, daca nu e cu suparare?
Raspunde

ele

Acum 12 ani

Bravo...spectacolele voastre sunt bine venite si apreciate. Mult succes.
Raspunde

stefan

Acum 12 ani

Felicitari pentru spectacole. De fiecare data am ras cu lacrimi. Sunt cele mai bune spectacole. Mult succes
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus