Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Arafat revine in Ministerul Sanatatii. Boc: Isi va relua postul de subsecretar de stat

 

Premierul Emil Boc şi Raed Arafat au discutat, la Guvern, despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat să îşi reia funcţia deţinută anterior demisiei, acesta fiind de acord cu revenirea în Ministerul Sănătăţii, decizie care aparţine premierului, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale. "S-a discutat despre varianta ca Arafat să revină în minister, iar acesta a spus că este de acord, dar pe aceeaşi poziţie deţinută anterior, de subsecretar de stat. Decizia finală aparţine premierului", au arătat sursele. "Domnul Arafat îşi va relua postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii", a declarat și premierul Emil Boc. "Existând o voinţă din ambele părţi, cred că profesioniştii e bine să îşi facă datoria. A existat o discuţie inclusiv cu preşedintele pe această temă", a mai spus premierul.
Emil Boc a precizat totodată că medicul Andrei Georgescu, care a preluat postul de subsecretar de stat, va reveni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Premierul a arătat că Arafat va lucra inclusiv la proiectul noii legi a sănătăţii, fiind un expert în domeniu. Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat- care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii -, demnitarul urmând să se întâlnească cu acesta şi să discute. "Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii.
Ritli anunţase luni că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât ma mult cu cât Raed Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.
Preşedintele Traian Băsescu a cerut Executivului la sfârşitul săptămânii să fie retrasă Legea sănătăţii, la scurt timp ministrul Sănătăţii a anunţat că a retras legea, iar luni a anunţat că vor începe discuţiile pentru noua formă a proiectului de lege.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Arafat

Acum 12 ani

Sa speram ca nu a data mana cu pedelacii. Ar fi o mare dezamagire la cat de mult lupta poprul sa-i dea jos.
Raspunde

marius

Acum 12 ani

Arafat trebuie sa ramana in sistem, este singura siguranta ca ceva v-a merge bine in viitor si in acest domeniu. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa iesim in continuare in strada sa cerem o schimbare absolut necesara la nivel de Presedinte de Stat, la nivel de Premier, la nivel de politician in fond si la urma urmei! Problema este alta, daca se v-a produce schimbarea, cine v-a veni in locul lor? Vi se pare ca Ponta sau Antonescu sunt mai buni? Vai de mama noastra si de neamul nostru!!!!! oare cand ne vom putea permite sa ne facem un concediu linistit, fara griji fara frica zilei de maine, fara frica ca nu ne mai ajung banii de taxe, impozite, benzina si altele!!!! As fi vrut sa ma nasc in Norvegia, Suedia, Danemarca, Australia sau Elvetia, dar la naiba sunt ROMAN si la naiba, imi iubesc si tara si oamenii, mai putin clasa politica
Raspunde

una

Acum 12 ani

Nu stim dk dl. Ponta sau dl. Antonescu sunt mai buni, experienta lor din opozitie imi spune cam putin pentru gustul meu..., insa cu siguranta ca guvernul va fi altul, nu unul de YESman! Si se lucreaza in echipa, cu totii, sper ca legile se vor dezbate... Pana acum, ce-a zis domnul presedinte Basescu, ca-i bun, ca-i rau, da-i \'nente, sa mearga, legile au trecut in perioada asta, cum a vrut Domnia Sa, mai putin cand au avut magistratii cate-un interes, in rest, ca-n branza, scuzati limbajul! Oricum, in sfarsit, azi am vazut mai multa lume si ce-i important si de stiut, ca in afara culorilor, de altfel inevitabile, nu orice lume!...
Raspunde

injosire

Acum 12 ani

injosire!!!
Raspunde

alta

Acum 12 ani

Si sa nu uitam, dl Presedinte, ne-a sfidat, constant! Nu a mai tinut cont de nimic, sau cel putin, de mine nu a tinut! Io sper sa apuce ziua si o anumita persoana din staff-ul lui, foarte vocala si plina de sine, sa il vada cum il vede Maria lui, adica cum il vede intreg poporul (ma rog, in mare) pe care l-a sfidat si umilit (inca din timpul lui Tariceanu)! Si mai ales, ce mai ramane din desteptaciunea acestui staff, adica personal, dupa ce i s-a luat puterea!!!
Raspunde

trio

Acum 12 ani

Virgula flagranta a zburat, cum va zbura si guvernul actual!
Raspunde

fanus

Acum 12 ani

la noi la romani este o vorba unde ai scuipat sa nu mai lingi dar vad caci alti nu stiu pacat dupa ce ai aprins focul greu se mai poate stinge
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus