Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Roman candideaza la Primaria Medias: sunt mai mult de 50% sanse

Deputatul PDL Gheorghe Roman e tot mai aproape de o decizie în ceea ce privește candidatura lui la Primăria Mediaș. După ce anul trecut a declarat că așteaptă rezultatul unui sondaj de opinie care-i să-i indice viitoarea candidatură, acum, după ce a văzut datele unui studiu sociologic, Roman este tot mai convins să se orienteze spre alegerile locale. Chiar și fără sprijinul PD-L. ”Există și această opțiune și în proporție foarte mare s-ar putea să aleg această candidatură. Am văzut datele unui sondaj de opinie și după aceste date, cred că există mai mult de 50% șanse să merg pe această variantă. Totuși, decizia finală o voi lua după ce voi studia propriul sondaj de opinie”, a declarat deputatul Gheorghe Roman pentru Turnul Sfatului.

 „Cred că m-aş ocupa mult mai bine din funcţia de primar, pentru ca lucrările respective, de apă şi canal, să fie mult mai bine realizate”, este declarația deputatului Gheorghe Roman care au tulburat apele din politica medieșeană. Primarul Teodor Neamțu spune însă nu are habar ce l-a apucat pe Roman.”Este democrație, trebuie respectată voința fiecăruia. Dacă asta vrea, asta să facă. Omul își face un plan, are un target, nu pot comenta declarațiile lui. Am de admninistrat un oraș, am atâtea planuri începute, nu mă interesează chestiunile ăstea. E major, e vaccinat, eu le am pe ale mele”, a răspuns atunci primarul Mediașului, Teodor Neamțu și el tot membru PD-L.
Situația politică din Mediaș s-a complicat și mai mult după începerea unei acțiuni DIICOT care vizează inclusiv conducerea Romgaz. Directorul general al companiei și președinte al PDL Mediaș, Marcel Piteiu, a cerut ministrului Economiei, Ion Ariton, săptămâna trecută, să-i aprobe cererea de suspendare din funcţie pe perioada cercetărilor efectuate de DIICOT în dosarul în care este acuzat de subminarea economiei naţionale şi complot. Ministrul Economiei, Ion Ariton, a aprobat cererea, iar situația din PDL Mediaș poate deveni complicată. ” Nu știu ce implicare pot avea aceste evenimente, m-aș bucura doar dacă nu ar dăuna imaginii partidului”, a declarat deputatul Gheorghe Roman, referitor la situația de la Romgaz.  Piteiu face parte dintr-un grup de 40 de persoane pentru care procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au început urmărirea penală pentru complot şi subminarea economiei naţionale. 
Liderul FDGR, Klaus Johannis, nu crede că PDL mai poate pierde Mediașul, chiar și după ancheta DIICOT la Romgaz. ”Nu cred că se va schimba mult registrul politic din Mediaș. Din cauza întregii situații de la Mediaș”, a declarat Johannis. FDGR nu are o intenție clară de a participa cu o listă la alegerile locale. De acest demers se ocupă președintele FDGR Sibiu, Martin Bottesch: ”Nu am discutat cu domnul Bottesch, va discuta el cu ei dacă va fi cazul, el este liderul județean al FDGR”, a explicat situația Klaus Johannis.
USL își pune baza în conflictul din interiorul PDL Mediaș. În cazul în care PDL va merge la alegeri cu actualul primar, Teodor Neamțu, iar deputatul Gheorghe Roman va candida independent, atunci USL ar putea profita de situație propunând un candidat care să poată beneficia de risipirea voturilor susținătorilor PDL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

pdlist

Acum 12 ani

ma puiu lui bucur te manca in freza
Raspunde

alt psdist

Acum 12 ani

....al doilea partid pe care il tradezi.... secretarule!!!!!
Raspunde

Nuuu!

Acum 12 ani

Numai de limbricul asta nu avem nevoie! Stai Romane pe fundul tau si vezi-ti de tenisul cu piciorul! Nu avem nevoie de dinastia ca tine!
Raspunde

otv

Acum 12 ani

piticul porno candideaza, ura!
Raspunde

x

Acum 12 ani

LA PRIMARIA MEDIAS NU SIBIU!!!!!!!!!!schimbati titlul ingrosat
Raspunde

lolita

Acum 12 ani

E pacat ca exista atat de multa lipsa de cultura! Sunt afisate doar comentarii jignitoare fara vreo baza argumentativa. Oare cu astfel de comentarii veti convinge pe cineva ca ati avea dreptate? mda...probabil pe altii ca si voi.Consider ca d-l Roman reprezinta o speranta pentru orasul Medias, poate chiar singura sansa pentru ca orasul sa ajunga ceea ce-si doresc mediesenii, care dealtfel sunt cei care critica starea actuala a orasului.Un vot din partea noastra! Felicitari!
Raspunde

T. Balcescu

Acum 12 ani

E prea tinar ... Nu are experienta . Mai lasati-l tot pe Neamtu inca 4 ani si dupa aia mai vorbim.
Raspunde

dodo

Acum 12 ani

schimbam sau nu ceva in tara asta? Si daca o facem sa-i schimbam pe toti cei vechi si perimati.succes gheorghe roman.
Raspunde

black knight

Acum 12 ani

Eu cred ca este exact ceea ce ii trebuie Mediasului: un suflu nou, o gandire inovatoare si o personalitate puternica. Este un om serios si de perspectiva care cu siguranta ar conduce orasul mult mai bine decat actualul primar. Succes d-le Roman! Aveti multi sustinatori si veti castiga!
Raspunde

fodoresti

Acum 12 ani

avem nevoie de un tanar a carui mentalitate sa fie diferita de cea a mamutilor de la guvernare. Ne punem speranta in dumneavoastra domnule ROMAN.
Raspunde

pacepa

Acum 12 ani

Daca candidati domnule Roman sigur aveti sanse mari sa castigati. Aveti multi sustinatori in oras.Va dorim succes.Santem alaturi de dumneavoastra
Raspunde

fritzi

Acum 12 ani

sa plece basescu,sa plece si neamtu. vino Dl.ROMAN albnegri te asteapta si iti vor fi alaturi.vom castiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

kity

Acum 12 ani

Il cunosc pe Gheorghe Roman de ani buni si am incredere ca seriozitetea ,spiritul de dreptate,corectitudinea si deschiderea catre oameni sunt atuurile care ii vor asigura fotoliul de primar.
Raspunde

ela

Acum 12 ani

liceenii sant cu dumneavoastra domnuleROMAN. VA DORIM SUCCES
Raspunde

zombi

Acum 12 ani

Ba Roamne, acum esti kity, fritzi, pacepa, fodoresti etc .? Ce faci, esti in Parlament si iti lasi comentarii de pe laptop. Uite inca un pseudonim, merge dupa fodoresti: obelesti.
Raspunde

zombi

Acum 12 ani

Esti idiot, amice cu IP 109.97.50.155!
Raspunde

black knight

Acum 12 ani

Eu cred ca este exact ceea ce ii trebuie Mediasului: un suflu nou, o gandire inovatoare si o personalitate puternica. Este un om serios si de perspectiva care cu siguranta ar conduce orasul mult mai bine decat actualul primar. Succes d-le Roman! Aveti multi sustinatori si veti castiga!
Raspunde

chix

Acum 12 ani

Imi pare bine ca s-a hotarat sa candideze. O sa votez impotriva lui. Asa cum o sa faca si nevasta lui...
Raspunde

unul

Acum 12 ani

felicitari d-l Roman, pentru ideea de a candida de primar. Daca fiecare senator si deputat ar fi facut macar jumatate din ceea ce a-ti facut dv. pentru orasul asta acum am fi departe. va tin pumnii la alegeri
Raspunde

Marli 4

Acum 12 ani

sa dispara Taropa si Neamtu
Raspunde

medesian

Acum 12 ani

ma bucur ca ai hotarat sa candidezi . merita mediasul un primar caruia sa-i pese de noi
Raspunde

Haha

Acum 12 ani

Comentariile 7,8,10,11 sunt toate de la acelasi utilizator. Cam penibil, domnule Roman!
Raspunde

punga cap mare

Acum 12 ani

basescu nu uita romania nu-i de partea ta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus