Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ioan Bojin, onorat cu Ordinul Meritul Cultural in Grad de Cavaler

Directorul Filarmonicii de Stat Sibiu, Ioan Bojin, a fost distins ieri cu una dintre cele mai mari disctincții culturale din țara noastră. Evenimentul a fost prilejuit de Premiile Forumului Muzical Roman, aflat la cea de-a XI-a ediţie, și la care au participat muzicologi, scenografi, regizori apropiaţi de arta spectacolului muzical.

Premiul pentru publicistică a fost oferit Oanei Georgescu şi Aureliei Răsvan, Premiul pentru coregrafie - Sorinei Tiron, Premiul 'Speranţa', a fost acordat 'Corului Madrigal', Premiul 'Amadeus' - Alexandrei Costin, Premiile 'Profesionist de top' - Ivonei Cristescu şi Sorinei Goia, Premiul 'Melos' - lui Liviu Manolache, Premiul pentru management - Danielei Vlădescu'.

În cadrul festivităţii s-a mai acordat Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler directorului Filarmonicii din Sibiu, Ion Bojin, directorului general al Palatului Naţional al Copiilor, Radu Anghel Vasilescu, profesorului universitar Grigore Constantinescu, preşedintele Uniunii Criticilor Muzicali și directorului Operei Comice pentru Copii, Smaranda Oţeanu Bunea.

 

Gala s-a încheiat cu un moment artistic prezentat de Stela Popescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

hahah

Acum 12 ani

ce tare , grad de cavaler, pt ce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus