Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Parc medieval si Aquapark la Medias

 

Primăria Mediaș a prevăzut în bugetul pe 2012 o serie de investiţii care au drept scop amenajarea respectiv reamenajarea unor parcuri din municipiul Mediaş, precum şi pentru concursuri de soluţii pentru două parcuri tematice, un parc medieval şi un Aquapark. De asmenea, în zona fostei Scoli de Aviaţie este prevăzut un parc tematic care să evidenţieze tradiţia în domeniul aviaţiei pe care o are municipiul Mediaş.

Totodată cu finanţarea de la Ministerul Mediului, în primavara acestui an vor demara lucrările pentru amenajarea parcului de la Izvorul Dorului, şi în măsura posibilităţilor parcul din zona barajului de la Ighişu Nou.

„ Intenţionăm să intervenim asupra parcurilor din municipiul Mediaş. Lucrările pentru parcul de la Izvorul Dorului, cu finanţare de Ministerul Mediului vor demara în primăvara acestui an. Totodată, ne-am propus, în măsură în care vom găsi şi alte strucrturi interesate să participe la realizarea parcului din zona barajului de la Ighişu Nou. De asemenea, se va reface parcul „Sub Alee“ de pe strada Constantin Brâncoveanu . În bugetul anului 2012 am alocat bani pentru două concursuri de soluţii, şi anume pentru două parcuri tematice, un parc medieval şi un Aquapark, pe care le vom supune dezbaterii publice si pentru care vom veni cu soluţii. De asemenea, în cadrul proiectului care vizează reabilitarea fostei Şcoli de Aviaţie, este prevăzută amenajarea unui parc tematic.“, a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş.   

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

???

Acum 12 ani

alegeri?
Raspunde

???

Acum 12 ani

alegeri?
Raspunde

barlea

Acum 12 ani

Pana in vara va fi gata AquaParkul ?
Raspunde

rares

Acum 11 ani

foarte bine sa va ajute dumnezeu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus