Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Doar 72 de sibieni, inscrisi in programul Casa Verde

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat lista cu cei 3.330 de români ale căror dosare au fost acceptate în cadrul programului Casa verde, pe anul 2012. Dintre aceștia, doar 72 sunt din județul Sibiu, cei mai mulți fiind din județe precum Harghita sau Dolj.
Pentru fiecare din cei 72 de sibieni, AFM a aprobat suma de 6.000 de lei, drept sprijin pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă – panouri solare în cele mai multe cazuri. ”Beneficiarii acceptaţi sunt rugaţi să se prezinte la ARPM Sibiu, în vederea semnării contractelor, numai după aprobarea bugetului AFM pe 2012, dată care va fi ulterior anunţată pe site-ul www.afm.ro”, informează reprezentanții Agenției regionale de protecție a mediului Sibiu.
Cei 69 de sibieni ale căror dosare depuse în vara anului trecut au fost respinse pot depune contestații până pe 6 februarie la instituţia titulară a programului, respectiv Administraţia Fondului pentru Mediu din Bucureşti, str. Splaiul Independenţei nr. 294, Corp A, Sector 6 Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus