Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Cei mai apreciati solisti ai Teatrului de Balet din Sibiu vor dansa pe scena Salii Palatului

Baletul de Stat din Berlin prezintă Gala Baletului Berlinez pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, spectacol în cadrul căruia vor evolua 6 solişti ai Teatrului de Balet din Sibiu. Evenimentul va avea loc pe 23 februarie, de la ora 19.00, informează organizatorii.

Românii vor avea prilejul de a sărbători tradiţia Baletului de Stat din Berlin/ Staatsballetts Berlin de a marca începutul noului sezon cu o astfel de gală.

Programul spectacolului va introduce auditoriul într-o călătorie fascinantă, prin intermediul unor fragmente din lucrările: "Elegie der Herzen", "Lacul lebedelor", "Carmen", "Blumenfest von Genzano", "Corsarul", "Spărgătorul de nuci", "Caravaggio", "Les Bourgeois" etc.

Acestea vor fi readuse la viaţă de cei 11 balerini de la Baletul de Stat din Berlin - Iana Salenko, Marian Walter, Dinu Tamazlacaru, Dmitry Semionov, Viara Natcheva, Shoko Nakamura, Wieslaw Dudek, Corinne Verdeil, Rainer Krenstetter, Sebnem Gülseker, Ibrahim Önal.

Totodată, şase dintre cei mai apreciaţi solişti ai Teatrului de Balet din Sibiu au răspuns afirmativ invitaţiei organizatorilor de a susţine un moment coregrafic special în cadrul Galei Baletului Berlinez.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina.

Biletele sunt disponibile prin intermediul agenţiei Vreau Bilet la: Unirea Shopping Center, Librăria "Mihai Eminescu", Sala Palatului, în reţeaua Eventim şi online pe www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc între 50 şi 180 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus