X

Universitatea Romano-Germana are un nou rector

Profesorul Gheorghe Bichicean a fost ales luni, 30 ianuarie, noul rector al Universității Româno-Germane din Sibiu pentru următorii patru ani.

Cadrele didactice titulare în Universitatea Româno-Germană și studenții membri în Consiliile facultăților și ai Senatului și-au exprimat votul pentru alegerea noului rector şi conform procedurii, urmează confirmarea ministrului de resort, apoi numirea prorectorului și selectarea decanilor prin concurs.

Noul rector ales a confirmat că va continua politica și strategia de management a Universității Româno-Germane din Sibiu, astfel încât să existe o coerență în actul didactic și decizional. De asemenea, a anunţat că va avea o strânsă colaborare cu actualul rector în funcțiune, prof. Hortensia Gorski, precum și cu președintele ales al Senatului Universității conf. Alexandru Hampu.

Prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean a fost decanul Facultății de Științe Economice și Administrative a Universității (2000-2002), președinte al Fundației Universitare pentru Integrare Europeană (2002-2005), prorector al Universității Româno-Germane din Sibiu (2003-2005), iar din anul 2010 și până în prezent a ocupat din nou funcția de prorector al Universității.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact