Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Din lac in put: de maine intram in cod galben de ninsori si viscol

Nici nu scăpăm bine de avertizarea meteorologică privind gerul și temperaturile extreme că o altă avertizare meteo intră în vigoare. Conform Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, județul Sibiu va intra sub incidența codului galben de ninsori și vijelii începând de mâine, 3 februarie, de la ora 10:00 până în data de 5 de februarie, ora 20:00.

”În intervalul menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat toate județele. Local ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zăpadă nou depus va depăși 15-20 centimetri, în special în zonele de munte. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari în sudul Transilvaniei unde rafalele vor depăși 50...60 km / h, iar la munte va sufla tare, cu peste 90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Din dimineața zilei de sâmbătă, local în județele Alba, Mureș, Sibiu și Brasov precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei”, se arată într-un comunicat al  C.M.R.TRANSILVANIA-SUD SIBIU, semnat de meteorologii Mojic Ilie și Pasol Adrian.

Specialiștii mai arată că în funcţie de evoluţia și intensitatea fenomenelor prognozate se va actualiza prezentul mesaj prin atenţionări sau avertizări meteorologice ulterioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

beky

Acum 12 ani

cum pana in 20 februarie? voi verificati ce scrieti?
Raspunde

dljekyll

Acum 12 ani

Iara era beat capul limpede...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus