X

Noul prim-ministru al Romaniei: sunt prieten cu Ariton, mergem impreuna la teatru

La ceremonia de ieri de schimbare din funcţie, fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a reuşit să fure atenţia tuturor prin câteva declaraţii de presă lipsite de logică şi cu erori de gramatică, lăsând să treacă neobservate declaraţiile noului prim-ministru al României.

Răzvan Ungureanu a spus are o prietenie „interesantă” cu Ion Ariton şi că au participat alături la spectacole de teatru din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„De domnul ministru Ariton mă leagă o prietenie cu adevărat interesantă… mergem împreună la festivalul de teatru de la Sibiu”, a spus Razvan Ungureanu la ceremonia de instalare în funcţie a noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

După ce a trecut peste momentele amuzante, explicabile şi prin faptul că se afla la doar a treia întânire cu presa în cele aproape 16 luni cât a deţinut mandatul de ministru, Ion Ariton a vorbit şi despre economie.

"Ne-am atins toate ţintele. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor. Am încrederea şi convingerea că noul ministru va avea cu această echipă pe care o las în urma mea rezultate foarte bune. Nu este o perioadă uşoară. Vă doresc succes. Sunt convins că veţi obţine ce v-aţi propus", i-a transmis şi Ariton noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

foto: a1.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sartorius cel tanar

  dupa ce isi batea sotia, ariton si-o scotea la teatru, in companie de varf. cum a fost cand d-na doctor ariton a sunat la 112 reclamand violenta domestica, apoi la scurt timp a retras tot telefonic plangerea? in amonte de balota-valcea nu mai ajunge ariton, ramane in peisajul natural si salbatic de pe valea oltului sa isi trateze nervii

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  oltenas

  Ariton este un anagramat si un incababil. 80% din electoratul acestei tari nu stie cum arata fostul ministru al economiei!!!!!! Dupa parerea mea este un jegos care a stiut doar sa pupe funduri si asa – cu ajutorul – naivilor din Sibiu sa ajunga unde a ajuns! Pacat ca tinem in puf un nenorocit pe care nu l-au vrut nici oltenii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact