Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Kovesi vrea sa ramana in sistemul juridic dupa expirarea mandatului de procuror general

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, vineri, că vrea să rămână în sistemul juridic după expirarea mandatului său, în luna octombrie a acestui an, transmite corespondentul Mediafax.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, într-o conferinţă de presă, că legea prevede revenirea pe funcţia deţinută anterior, ca procuror în cadrul DIICOT, şi că urmează să decidă în care parte a sistemului judiciar îşi va continua activitatea.
"Mandatul meu va expira în data de 2 octombrie 2012. De oameni care să muncească este nevoie oriunde. Aş dori să-mi continuu activitatea tot în sistemul juridic, încă n-am luat o decizie. Prioritatea mea este prezentarea raportului de activitate a Ministerului Public, care va avea loc în 8 martie, şi la expirarea mandatului o să văd. Legea prevede că revin pe funcţia deţinută anterior, respectiv procuror în DIICOT. La momentul respectiv, voi aprecia în care parte a sistemului judiciar voi rămâne să-mi continuu activitatea", a spus Kovesi.
Laura Codruţa Kovesi a participat, vineri, la bilanţul de activitate a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pe 2011, împreună cu Graţiana Daniela Petronela Isac, Florentina Gavadia şi Bogdan Gabor, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

@5

Acum 12 ani

e laura sau laur?vai de mine saracii parinti......
Raspunde

Taietorul de lemne

Acum 12 ani

Credeam ca vrea sa se faca bucatarease dupa ce-i expira mandatul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus