Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PUG-ul Mediasului, suspus aprobarii consilierilor locali saptamana viitoare

În şedinţa ordinară a Consiliului Local din data de 27 februarie 2012 sunt supuse spre aprobare un număr de 32 proiecte de hotărâre.

Printre cele mai importante proiecte se numără proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic General al municipiului Mediaş, proiect de hotărâre privind aprobarea contului de încheiere a exerciţiului bugetar al municipiului Mediaş pe anul 2011 şi proiectul de hotărâre privind stabilirea termenului pentru depunera documentatţiei de solicitare a subvenţiilor în conformitate cu prevederile Legii nr. 34/1998.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi se referă la acordarea de carduri-legitimaţie pentru locuri de parcare gratuite pe domeniul public, persoanelor cu dizabilităţi şi însoţitorilor acestora şi proiectul de hotărâre privind aprobarea listei beneficiarilor de ajutor material constând în tichete sociale în valoare de 100 lei/persoană, cu ocazia Zilei de 8 martie 2012, categoriei de pensionari cu venitul până la 500 lei/lună.

„În data de 23 februarie ora 16.00 va avea loc întâlnirea comisiilor pe domenii de specialitate în cadrul cărora vor fi dezbătute proiectele de hotărâri în vederea adoptării lor în cadrul şedinţei ordinare. În urma avizelor, în data de 27 februarie ora 16.00 în sala de şedinţe „Daniel Thellmann“ va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local în cadrul căreia vor fi supuse la vot proiectele de hotărâre cuprinse în ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna februarie“ a declarat Maria Minea, secretarul municipiului Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus