Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Caminul de batrani de la Medias ar putea fi gata anul acesta

Primarul municipiului Mediaş a inspectat ieri şantierul unde se ridică viitorul Centru de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice.

Edilul s-a declarat mulţumit de modul în care decurge execuţia lucrării, de faptul că lucrurile se află în grafic, şi a menţionat că, în ritmul acesta, construcţia va putea fi dată în folosinţa anterior termenului preconizat iniţial.

„ Sunt mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările de construcţie a Centrului de   Îngrijire pentru Persoane Vârstnice. Lucrarea a avansat în ritm mulţumitor, iar deşi termenul de dare în folosinţă este luna mai 2013, eu cred că in lunile decembrie-ianuarie acesta se va finaliza.

 Centrul de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice este un proiect la care eu ţin foarte mult pentru că vom avea posibilitatea de oferi 35 locuri pentru persoane in vârstă care sunt singure“ a declarat teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1215

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

ion

Acum 9 ani

Si acum este abandonat si in deteriorare...
Raspunde

...

Acum 9 ani

https://investigatiicenzurate.wordpress.com/2014/01/25/apartamentul-de-lux-in-care-locuieste-prim-ministrul-victor-ponta-a-apartinut-unui-offshore-din-panama-uimitoarele-conexiuni-transpartinice-din-jurul-celor-3-locuinte-ale-familiei-ponta-sarbu-situa/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus