Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Firme din toata tara vin la Sibiu sa angajeze studenti de la ULBS

Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu  organizează bursa locurilor de muncă -  D O C S – Student Jobs 2012.

Evenimentul va avea loc la sediul Universităţii  „Lucian Blaga” din Sibiu, str. L. Blaga, nr. 2A, în ziua de 22 martie 2012, între orele 9:00 – 17:00.

„Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea de legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic”, arată organizatorii.

La acestă ediţie şi-au anunţat prezenţa firme de renume din ţară precum: Computer Generated Solutions (CGS), EBS – Expectations Beyond Software, Kromberg & Schubert, 3SOFT, Stefanini, NTN SNR Rulmenţi, Sibex, Citi Bank, Volksbank, Lugera & Makler, Trenkwalder, H&H Consulting, Ambient, Somarest, Scandia Food, Biomin şi multe altele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

lulu

Acum 12 ani

ha ha....studenti de mana a treia sigur ..cu diploma de la sibiu te poti strege la fund in lumea civilizata.diplome pe euroi sa umple conturile ceaustistulul din frunte.
Raspunde

@lulu

Acum 12 ani

Bai Lulule da cu diplomele de Brasov,Cluj,Bucuresti,Iasi ce faci ca nu vad o masina,avion,tehnologie sau altceva inventate de specialisti din acele universitati.
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

Bah studentilor, mergeti in Grecia la munca. Aia va angajeaza pe 500 de euro net/luna. \"Program flexibil\".
Raspunde

Profesor

Acum 12 ani

Citesc comentariile de felul primei de mai sus si multe altele de acelasi fel. Este rodul felului in care mafia lui Oprean a condus ULBS.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus