Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Dumitru Batar, candidat la functia de decan al celei mai mari facultati din ULBS: Rezultatul oficial il voi afla si eu abia vineri

Actualul decan al Facultății de Științe Socio Umane și candidat pentru aceași funcție pentru următorii patru ani, Dumitru Batâr spune că până la sfârșitul acestei săptămâni nici el nu poate ști sigur rezultatele alegerilor.

Pentru funcție de decan al Facultății de Științe Socio Umane mai candidează prof. Univ. Dr. Ion Dur, fost decan al Facultății de Jurnalistică, și conf. Univ. dr. Blanca Grama, directorul Departamentului de Orientare în Carieră al ULBS.

”Concursul a început deja însă, din câte știu eu, rezultatele vor fi comunicate oficial doar vineri, la Ședința de Senat. Până atunci nici eu nu pot ști punctajul pe care îl voi obține”, a declarat Dumitru Batâr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

sa credem !

Acum 12 ani

un betiv si-o f.....tatura la comanda fac .socio umane ? rectorul Bondrea nu-i nebun!
Raspunde

din facultate

Acum 12 ani

mult mult succes d-lui Ion Dur!
Raspunde

@sa credem!

Acum 12 ani

Cine e betivul si cine e f.....tatura?
Raspunde

Mihnea

Acum 12 ani

Experența și bunul simț și-a spus cuvîntul
Raspunde

Mihnea

Acum 12 ani

Rectufic,”și-au spus” cuvântul,,,,,emoțiile
Raspunde

tot din facultate

Acum 12 ani

Dur,s-a facut de cacao si de data asta,mai bine statea in banca lui,ce ii tot trebuie functii si ciolan,ca habar nu are pe ce lume traieste,ma refer ca si manager, nu a fost in stare sa invete nimic in 5 ani cat a fost decan prin conjuctura ca nu a avut concutrnta ca acum, asa ca NANI,d-l Dur si uita scaunul de DECAN.
Raspunde

dutu

Acum 12 ani

La socio-umane a fost desemnat un betiv . Dumi e de compatimit. Vai de voi bieti PROFI ! DL DUR era cel mai indicat. PACAT DE socio-umane 1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus