Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Accident pe Bulevardul Victoriei

Actualizare: Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu de echipajul SMURD sosit la locul accidentului.

”Pacientul a fost adus la Urgenţă şi i s-au acordat îngrijiri. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de tibie şi a fost internat pentru supraveghere şi tratament. Starea lui este stabilă, dar deocamdată va rămâne spitalizat pentru a i se acorda îngrijiri”, a declarat Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Un mopedist a fost accidentat în urmă cu câteva minute într-un accident petrecut pe Calea Victoriei, în apropierea fostului sediu al Tribunalului.

Conform primelor informații de la fața locului se pare că mopedistul a intrat în partea din spate a unui autoturism, după ce acesta a frânat brusc la o trecere de pietoni.

În prezent, mopedistul primește îngrijiri medicale, la locul accidentului sosind atât reprezentanți ai Poliției cât și cei ai Salvării.

Vom reveni cu imagini și detalii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

lol

Acum 12 ani

Dobre, se vede ca esti venit cu pluta la Sighii, fiindca este B-dul. Victoriei, nu Calea Victoriei, aia este in Bucale! Las-o draq de presa, apuca-te de altceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus