Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Massimo Dutti face angajari la Sibiu. Vezi in text ce fel de oameni cauta

După ce au deschis pe Bulevardul Nicolae Bălcescu magazinul Zara, Grupul Inditex se pregătește de deschiderea unui nou magazin la Sibiu. Pentru funcționarea acestuia este nevoie de 15 angajați care trebuie să fie pasionați de modă, să vorbească limba engleză și să aibă abilități de comunicare.

Anunțul de angajare a fost postat pe site-ul specializat ejobs.ro. Conform anunțului, Grupul Inditex are nevoie de 15 angajați.

”Recrutăm pentru deschiderea magazinului Massimo Dutti la Sibiu. Vei avea posibilitatea de a fi primul care descoperă cele mai noi trenduri în modă și vei fi înconjurat de colecții internaționale aflate în continuă schimbare. Căutăm candidați cu excelente abilități de comunicare, o atitudine pozitivă și care iubesc moda”, arată reprezentanții companiei.

Magazinul Massimo Dutti va fi deschis în aproximativ o lună și jumătate, într-un spațiu amenajat la parterul Hotelului Împăratul Romanilor.

Anunțul de angajare este valbil până în data de 14 aprilie iar salariul nu este specificat în această fază a angajărilor.

Massimo Dutti a fost creat în 1985, inițial fiind un brand destinat bărbaților. Grupul Inditex l-a achiziționat în 1991. ”Oferă o largă varietate de colecții, îmbinând moda sofisticată cu cea casual”, este una din descrierile brandului.

Magazinul Zara de la Sibiu, al treilea stradal din România sub acest brand, ocupă 1.650 de mp. Primele două niveluri comerciale sunt destinate hainelor pentru femei, iar cel de-al treilea hainelor pentru bărbați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Eu

Acum 12 ani

Sa ne luam izmene si cusme ,........ nu ne putem kaka de foame dar o sa avem Zara si Massimo Dutti
Raspunde

RR

Acum 12 ani

Pentru ,,Eu\"\': De ce nu iti depui CV-ul ca sa te angajezi? Frustrarea ta e plina de contradictii: acest grup de firme creeaza locuri de munca si un anumit standard in comertul stradal, iar tu te plangi ca mori de foame...
Raspunde

Rammstein

Acum 12 ani

pai nu e pentru astia de \"nu au de ce bea apa\",gen EU!!E pentru cine merita/munceste!
Raspunde

ALEX

Acum 12 ani

sibiul este un oras bogat dpdv este curat,este condus de un primar JOS PALARIA,oras turistic si capitala culturala europeana si cel mai frumos oras din romania cu loc harnici si dornici de munca. si da me permitem sa avem ZARA SI MASSIMO DUTTI IN CENTRU.Sa se faca si H&M si numai avem trb,
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Sibiul este curat?????iti intra praful in ochi cand te plimbi pe strada.cartierele sunt murdare.curatenia lipseste cu desavarsire.curatenia se axeaza doar in centrul sibiului .sa fim seriosi.Sibiul,se cam duce de rapa.platim taxe si impozite ptr.curatenie si nu mai stiu eu ce.in alte tari civilizate,curatenia se desfasoara dupa un program saptamanal sau lunar.cat despre magazine.avem.dar nu avem si noi un cinematograf 3D de doamne ajuta.nu avem nimic,decat centrul sibiului,dumbrava si muzeul satului.Paltinisul moare.sa fim seriosi.cand vorbesti de Sibiu pe plan european,vorbesti doar de centrul istoric.sunt multe alte lucruri care pot fi dezvoltate in sibiu.din pacate doar anumiti oameni au acces la idei de afaceri.si fonduri bineinteles
Raspunde

Adela

Acum 11 ani

ce cv mai ce vb acolo???? sa intri la astia tre sa ai \"pile\" daca nu ai nici nu te baga in seama...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus