Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cristi Pustai: La ora aceasta, am ajuns sa depindem de orice punct

Gaz Metan Mediaș va avea parte duminică de un nou joc dificil, pe propriul teren, în compania Astrei Ploiești.

Clubul prahovean s-a întărit serios în ultimele zile. Deși nu au suplimentat lotul de jucători, ploieștenii au inițiat un proiect ce pare foarte serios, cu Mircea Rednic și Dinu „Vamă” Gheorghe în rolurile principale. Primul va ocupa funcția de antrenor al echipei, iar cel de-al doilea pe cea de președinte al clubului.

Medieșenii revin acasă după egalul din campionat cu Steaua București și înfrângerea la limită din Cupa României, scor 0-1, cu Dinamo București. Tehnicianul Cristian Pustai a declarat, astăzi, că pentru echipa sa orice meci jucat de acum înainte este unul dificil. Markovic și Issa Ba nu vor face parte din lotul Gazului pentru jocul cu Astra, deoarece sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. „Este un meci foarte greu, un meci care ar fi al treilea într-un interval de șase zile. O partidă cu o echipă Astra, care nu a avut rezultate foarte bune în ultima vreme, dar care vine cu o altă față, cu altă conducere. Noi avem, din păcate, pentru acest meci doi jucători suspendați – Markovic și Issa Ba, și alți jucători incerți. O să vedem duminică dacă vor conta schimbările de la Astra, dar, chiar dacă nu erau aceste schimbări, jocul era greu, pentru că Astra este o echipă de mijlocul clasamentului, o echipă care pierde foarte greu în deplasare. Noi am ajuns, la ora aceasta, să depindem de orice punct”, a declarat Cristi Pustai.

Gaz Metan – Astra Ploiești, din etapa a 24-a, se va juca duminică, întâi aprilie, de la ora 16.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus