Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

AJOFM Sibiu organizeaza preselectie pentru 60 de locuri de munca in Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu va organiza la Sibiu în perioada 25-26 aprilie 2012 la Centrul de Formare Profesionala a Adultilor Sibiu din str.Gladiolelor nr 2-6, selecţia pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în domeniul hotelier-gastronomie în Germania.

Sunt oferite un număr de 60 de posturi în meseriile: bucătar, cameristă, ospătar, ajutor de bucătar, ajutor în gastronomia de sistem (Mc'Donalds, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc.). Sunt solicitate persoane care au calificare în meseriile solictate sau experienţă în domeniul gastronomic.

Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienta profesionala constituie un avantaj.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie 2012. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1500-2000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea şi întreţinerea pot fi asigurate de către angajator gratuit sau pe cont propriu. Persoanele interesate din judeţul Sibiu trebuie să se prezinte la Sibiu str.Morilor nr. 51 A, pentru a se înregistra în evidenţele AJOFM Sibiu, la camera 440 et. IV, Pentru alte informaţii puteţi suna la tel.0269/237719; fax 0269/230089.

AJOFM Sibiu va organiza la Sala Transilvania din Sibiu, în data de 27.04.2012 cu ocazia Bursei Generale a Locurilor de Muncă prima Bursă Internaţională a Locurilor de Muncă de la Sibiu, bursă ce se va desfăşura sub egida 'Zilelor Europene ale Ocupării 2012' (European Job Day).

Acţiunea urmăreşte, promovarea oportunităţilor de angajare oferite gratuit de AJOFM Sibiu dar şi de reţeaua EURES tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă interesate, furnizarea de informaţii cât mai complete referitoare la condiţiile de muncă şi de viaţă în alte state europene, la drepturile de securitate socială de care beneficiază lucrătorii şi familiile acestora în statele UE şi întocmirea CV-ului EUROPASS. Cu această ocazie consilierii EURES din statele membre ale UE, vor pune la dispoziţie locurile de muncă vacante disponibile pentru cetăţenii români.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus