Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incepe a II-a editie a Targului de produse traditionale si ecologice

În perioada 7 - 8 aprilie, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA găzduieşte a II-a ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice.

La această ediţie vor participa 12 producători care oferă spre vânzare produse din carne, brânzeturi, dulciuri tradiţionale, peşte afumat, preparat după reţete tradiţionale, precum şi preparate tradiţionale de post: pâine de casă, dulceţuri, gemuri, sirop, zacuscă şi turtă dulce.

„Participarea a fost numeroasă la toate ediţiile târgului de până acum, mii de vizitatori luând cu asalt standurile producătorilor, pentru a se aproviziona cu pâine de casă, cârnaţi de porc sau de oaie, telemea, cozonac, plăcinte şi multe alte bunătăţi specifice Mărginimii Sibiului. Toate produsele sunt realizate în cantităţi mici, de producători locali, respectându-se tehnicile de preparare tradiţionale”, spun organizatorii.

Târgul îşi propune să promoveze fermierii şi producătorii de specialităţi tradiţionale de calitate, să prezinte produse tradiţionale atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi să ofere, prin intermediul animaţiilor culinare prezente în cadrul fiecărei ediţii, ocazia retrăirii atmosferei din vechiul sat românesc.

Târgul se va desfăşura în perioada 7 - 8 aprilie, între orele 10:00 – 18:00, la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA (Muzeul în aer liber).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus