Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Primarul Sibiului a invitat constructorii la semnarea contractelor pentru reabilitarea a trei strazi si un viaduct

Mai bine de 2,8 milioane de euro este valoarea totală a contractelor de reabilitare a viaductului de la Gara Mică, a străzilor Reșița, Mașiniștilor și Teilor. Contractele de execuție au fost semnate astăzi de primarul Sibiu și de firmele cărora, prin licitație publică, le-au fost atribuite aceste contracte. ”Sunt proiecte mari, care rezolvă probleme importante în cartierele Sibiului. Termenul de garanție pentru toate aceste lucrări este de patru ani”, a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.
Reparația capitală a viaductului peste calea ferată de la Gara Mică a fost atribuită asocierii Sinecon – Geiger Transilvania – Con-A – Wihelm Geiger GmbH, valoarea contractului fiind de 1,62 milioane de euro, cu tot cu TVA.
Străzile Reșița și Mașiniștilor, care fac parte din pachetul Gușterița, vor fi reabilitate de SC Comtram SA – contractul semnat azi (foto) pentru aceste două străzi prevede reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea carosabilului și amenajarea spațiilor verzi, valoarea totală fiind de 0,83 de milioane de euro, cu tot cu TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de opt luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
În fine, în cazul străzii Teilor, reabilitarea a fost atribuită asocierii Hidroconstruția – Universal Business pentru suma de peste 400.000 de euro, cu tot cu TVA. Lucrările ce vor fi executate sunt cele de reabilitare a rețelelor apă-canal, a carosabilului și a spațiilor verzi.
Finanțarea lucrărilor mai sus amintită este asigurată din creditul BERD accesat de Consiliul Local Sibiu la finele lui 2010. Până acum, din toate creditele accesate de la BERD începând cu 2008 au fost reabilitate 72 de străzi, două piețe și două viaducturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

gica

Acum 11 ani

Totusi cind te vedem pe santiere sa-ti mudaresti papucii de noroiul Sibiului?
Raspunde

Hans

Acum 11 ani

cand o sa aveti primar PSD la Sibiu gica draga.
Raspunde

gica

Acum 11 ani

usl va cistiga Primaria,Hans draga
Raspunde

ghio

Acum 11 ani

s-o crezi tu gica. Cauta-ti alt oras daca vrei primar USL.
Raspunde

me

Acum 11 ani

nu cred ca va castiga primaria nici iohannis nici un candidat usl asa ca nu va mai certati degeaba.probabil oricare alt candidat va avea sanse mai mari decat cei 2
Raspunde

MOSU

Acum 11 ani

STR TEILOR ASTEAPTA CONSTRUCTORI ! URA CAND VOM VEDEA UTILAJELE SI MUNCITORI LUCRAND DE ZOR Dle primar cam cat timp dureaza lucrarea pe aceasta magistrala ce leaga marele cartier Resita cu str Viitorului [inceputa de 2 ani ] cu frumosul si imensul cartier Gusterita viitorul si speranta Sibiului numai ptr cimitirul local mai bun decat cel de pe Dumbravi
Raspunde

J

Acum 11 ani

Date mai exacte, cand incepe si \"cat dureaza\"
Raspunde

1.2.3.4.5

Acum 11 ani

sunteti nebuni cu capul ? Nici zece mandate sa treaca si nu o sa vedeti o schimbare. ce dracu nu va place? ca face SASU ceva pentru Sibiu? Ori sunteti sateliti ori parveniti cu pluta ca sibieni nu sunteti.Aveti timp sa va schimbati buletinele si sa mergeti de unde aveti rude si sa votati ce vreti. Cu drag
Raspunde

BEBA

Acum 11 ani

CEL MAI BUN PENTRU SIBIENI ESTE IOHANIS USL SA-SE DUCA ,CA NUMAI GURA E DE EI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus