X

Noi sensuri unice propuse in zona Politiei si a Caii Cisnadiei

Primăria Sibiu a publicat pe site-ul propriu două propuneri de modificare a sistemului de circulație în cartierele de blocuri, ”unde traficul este mai intens”. Prima propunere vizează străzile cuprinse între Revoluției și Constantin Noica (foto). ”  Dat fiind faptul că aceasta este o zonă de blocuri şi datorită faptului că aici se găseşte sediul Poliţiei Judeţene Sibiu, Direcţia Tehnică propune instituirea de sensuri unice la intrarea şi ieşirea din această zonă de pe strada Constantin Noica”, se arată într-un comunicat al adminstrației locale.
În cazul zonei Calea Cisnădiei – Aleea Streiu, propunerile vizează circulația pe câteva alei, care vor fi reabilitate după finalizarea intervențiilor programate de către E.On Gaz. ”Se propune astfel instituirea unui sens unic pe Aleea Streiu, dinspre Calea Cisnădiei spre blocuri. De asemenea, se propune circulaţia în sens unic şi pe Aleea Şteaza, dinspre blocuri spre Calea Cisnădiei. Porţiunea dintre cele două alei va rămâne cu sens dublu”.
Eventualele sugestii ale sibienilor legate de aceste propuneri pot fi depuse la Centrul de informații pentru cetățeni, în atenția Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    michael

    aleea steaza : prima data sa o asfalteze ca azi-maine nu mai poti intra decat cu TAB-ul … apoi chestia cu portiunea cu sens dublu e o mare tampenie dat fiind ca de fapt e un fel de parcare acea portiune iar doua masini nu vor putea trece un pe langa cealalta decat daca una suie pe trotuar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact