Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Tunurile pe Grigoras

Marele spectacol din semifinalele campionatului național de baschet dintre Gaz Metan Mediaș și Asesoft Ploiești a fost serios umbrit de conflictul creat între oficialii și suporterii echipei medieșene, pe deoparte și arbitrii delegați de Federație pentru a oficia aceste două partide, cu precădere Laurențiu Grigoraș. Acesta a fost singurul arbitru dintre cei cinci care a oficiat în ambele partide de la Mediaș, fiind victima preferată a suporterilor medieșeni. Încă de după primul meci, Ovidiu Teleabă, un tehnician care mai niciodată nu comentează deciziile brigăzilor tehnice, s-a declarat nemulțumit de modul în care a fost arbitrată prima partidă. Fără să dea nume, Teleabă declara că „am supărările mele vis-a-vis de anumite decizii ale arbitrilor, n-am comentat niciodată arbitrajul, o fac pentru prima oară acum, dar probabil mă pot antrena și pot juca o zi întreagă, dar nu o să pot câștiga, decât cu un arbitraj corect”. Încă din primele minute ale meciului II, galeria medieșeană a pus tunurile pe Grigoraș, scandând cuvinte neortodoxe împotriva arbitrului. Mai mult decât atât, în sfertul IV, galeria a părăsit sala vociferând în continuare la adresa arbitrului delegat de FRB pentru oficierea meciului II. Nu este pentru prima dată când apropiații baschetului românesc consideră echipa prahoveană avantajată de deciziile arbitrilor. În urmă cu două sezoane, Asesoft a câștigat finala cu U-Cluj sub grave acuzații la adresa arbitrajului. La fel, în ultimul sezon al lui Peter Schommers la Sibiu, prahovenii au câștigat meciul III, de la Sibiu, cu largul sprijin al arbitrilor, Stelian Bănică fiind atunci principalul artizan al victoriei prahovene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Pt Bogdan

Acum 11 ani

Bravo Bogdane. Ar trebui sa scrieti toate acestea in presa centrala. Sa faceti un circ mediatic pt ca din punctul meu de vedere doar presa mai poate sa tempereze probabil nesimtirea acestei echipe si a federatiei. Numai bine
Raspunde

Pt Bogdan

Acum 11 ani

Bravo Bogdane , ati avut o atitudine jos palaria si fata de performantele echipei csu in acest sezon. Jos palaria ca sa o calc in picioare fata de toti cei care isi cumpara 5 ciorbe de burta de pe urma clubului csu. Va inchis gura , va cumparat. Ati tacut ca mielusei. rusinos !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus