Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Geoana: Coalitia a convenit asupra a 32 de masuri anticriza

Liderul PSD Mircea Geoană a anunţat, luni, după şedinţa coaliţiei, că PSD şi PDL au convenit asupra unui pachet de 32 de măsuri anticriză, care vor intra în vigoare de la 1 septembrie.

Geoană a adăugat că, pe lângă cele 32 de măsuri anticriză convenite luni în şedinţa coaliţiei, mai există un număr de alte 5 măsuri comune, aparţinând Alianţei PSD-PC şi PDL, care urmează să fie dezbătute în grupul comun de lucru, care până lunea viitoare trebuie să dea un răspuns definitiv în privinţa lor.

Liderul PSD a precizat că, din cele 32 de măsuri convenite, luni, 15 privesc stimularea economică, 9 se referă la creşterea veniturilor bugetare, 6 au în vedere raţionalizarea cheltuielilor bugetare şi două vizează creşterea lichidităţii monetare în sectorul bancar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Mircea Geoană

Vizualizari: 7070

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus