Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cindrea: Ovidiu Sitterli e noul prefect al Sibiului. Cretu, subprefect

Copreședintele USL Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a anunțat că numele prefectului județului Sibiu este Ovidiu Sitterli, consilier juridic în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Sibiu. Acesta va fi secondat la Instituția Prefectului de Mircea Crețu (foto), până acum director al Agenției județene de ocupare a forței de muncă.
Așa cum anticipa Turnul Sfatului încă de ieri, funcția de prefect a revenit social-democraților și nu liberalilor, din rândurile cărora ar fi trebuit ales noul prefect, conform algoritmului stabilit în cadrul USL. Astfel, liberalul Ilie Mitea ar urma să ocupe un post de prefect tocmai la Ialomița. ”Nu comentez”, a spus Ioan Cindrea referitor la acest aspect.
Referitor la directorii deconcentratelor, aflați în funcție, Cindrea le-a urat viață lungă în posturile pe care le ocupă. ”Toată lumea să își vadă de treabă”, a fost mesajul președintelui PSD Sibiu.

Ovidiu Ioan Sitterli îi va urma lui Rareș Macrea, cel care a fost recent instalat prefect de Sibiu, în urma retragerii lui Horațiu Răcuciu, care candidează pentru funcție de primar al orașului Săliște. Directorul AJOFM, Mircea Crețu, va ocupa funcția de subprefect, de pe care a fost schimbat de noul Guvern Constantin Morar.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

GARDA FINANCIARA

Acum 11 ani

asa i plateste cindrea lui sitterli biletul gratis de la mare, sitterli in timpul cand a fost director la directia muncii a alocat bilete gratis la mare lui cindrea, bilete care erau gratis pt. salariatii cu venituri minime pe economie, in concluzie sitterli va face si la prefectura aceleasi lucrururi murdare ca si la directia muncii si unde pui ca era si consilier juridic la finante unde a facut sa scape procese cu multi psd-isti, DNA SA INCEAPA CERCETARILE
Raspunde

Andreea

Acum 11 ani

Felicitari d-lui Sitterli care intradevar merita acest post. Este tanar si ambitios... sper sa faca ordine cu PEDELISTII din deconcentrate. Vis a vis de mesajul d-lui \"GARDA FINANCIARA\" dati-mi voie sa NU cred ca dl. Cindrea s-a dus la mare la un hotel de doua sau trei stele, dar nici pe dl. Sitterli sa faca astfel de \"donatii\"...
Raspunde

delia

Acum 11 ani

pai daca garda financiara stia toate astea ce a asteptat? sa ajunga la putere si sa-l santajeze cu ce stie? asta o fii menirea garzii?
Raspunde

Lucia

Acum 11 ani

Noul prefect este un profesionist desavarsit; onestitatea lui este proverbiala in lumea juridică astfel încât nu cred comentariul rautacios anterior. Personal si in cunoștință de cauza pot afirma ca sub aspectul respectarii legii la Prefectura nu vor fi probleme.
Raspunde

Rammsteiner

Acum 11 ani

prefect de stanga intr-un judet care are nevoie de initiativa?!?!? Sibiul nu a cerut niciodata de pomana,a cerut libertate si liberalism(oportunitati)!! Asta,Siterli, va da doar de pomana la saraci!!!
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

Hotii nenorociti.Se plimba de la o functie la alta ca niste caini de la un gunoi la altul. Sper ca sa va ia apa si sa va duca in bulgaria si daca nu, sa muriti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus