Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Duelul lupilor: cei galbeni ii distrug cu 4-0 pe cei negri

Gaz Metan Mediașa pierdut categoric meciul jucat , în deplasare, în compania Petrolului Ploiești, scor final 4-0 pentru „lupii galbeni”.

Seria golurilor Petrolului a început, în minutul 11, cu o eroare a lui Vukadinovic, care a trimis în proprie poartă. Cinci minute mai târziu, Oprița a trimis cu capul la colțul lung, iar lucrurile deveneau din ce în ce mai serioase. Ofensiva gazdelor continua, din cauza unei lipse de reacție a medieșenilor.Pustai muta ofensiv prin introducerea lui Roman în locul fundașului Muth. Abia intrat, Roman ratează două ocazii în decurs de 10 minute. Tahar, achiziția Gazului din perioada de mercato a iernii, semnează, în minutul 31, cea mai mare ocazie a medieșenilor- un vole din șapte metri, parat in extremis de Hamutovski. Golul trei al gazdelor a fost marcat tocmai atunci când Gaz Metan dădea semne de revenire în joc. Hamza, scăpat singur cu Buchta, este găsit perfect de pasa între linii a lui Oprița. Jucătorul Petrolului își păstrează calmul și înscrie la colțul lung, pe lângă portarul Mediașului, cu un șut din opt metri. Ultimul gol al meciului a venit în minutul 80, marcator Mustivar, care a înscris cu capul din 10-11 metri. Pe final, Gaz Metan a încercat să marcheze golul de onoare, dar jucătorii Petrolului au închis spațiile făcând acest lucru imposibil.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, medieșenii ocupă locul 14, ultimul salvator, cu 38 de puncte, cu șase mai multe ca ocupanta locului 15, FCM Tg. Mureș.

Echipele de start
Petrolul Ploiești: Hamutovski, Fl. Dumitru, Melinte, Ben Djemia, Maxim, Opriţa, Boudjemaa, V. Negru, Mustivar, Hamza, Zerka. 

Antrenor: Mulţescu

Gaz Metan: Buchta, Ciucă, Frăsinescu, Fl. Lazăr, Muth, Tahar, Costin Gheorghe, Vukadinovici, Nicandro Breeveld, Avram, Vitinho.

Antrenor: Pustai

Arbitru: Paul Unimătan. Asistenţi: Valentin Avram, Vasile Marinescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Eu, sibianul

Acum 11 ani

O echipa de rahat, din orasul ruinelor, Medias... au fost ciuca batailor sau au stat capra cu 3/4 din liga I, dar au facut un act de bravura din a bate Vointa. JEGURI BLATISTE, IN FRUNTE CU PSEUDO-ANTRENORUL pusztai...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus