X

Promotie la Tarom: Bilete Sibiu – Munchen, dus-intors, la 120 de euro

Ofertele sunt valabile pe rutele cu plecare din România: Bucureşti – Munchen-Bucureşti, Sibiu – Munchen – Sibiu, Bucureşti – Frankfurt – Bucureşti, dar şi pentru cele cu plecare din Munchen şi Frankfurt.

Ofertele speciale pregătite de Tarom încep de la 120 euro pentru zborurile din şi către Munchen şi Frankfurt. Preţurile sunt valabile pentru bilete dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi achiziţionate până pe 31 august 2012. Perioada de călătorie este: 20 octombrie – 15 decembrie 2012.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului www.tarom.ro, agenţiilor proprii TAROM şi agenţilor acreditaţi IATA.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pielea de pe bat

  este F. scump pentru noi sasii pentru efortul ca tradatorii romani de neam si tara sa primeasca pretul tradarii – votul, Alo Consiliul Judetean 33 putori de la fdgr,psd,pnl,pld , udmr,ce faceti nu va este rusine

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xxx

  cum sa fie scump???? ia du-te in germania cu masina dus intors si vezi cate plinuri faci. la 80 de euro un plin nu cred ca gasesti masina sa consume un plin jumate dus intors ca sa iesi la acelasi pret. Cata prostie pe aici !! nu-ti permiti sa mergi cu avionul, du-te pe jos ca mersul face piciorul frumos.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact