Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Targul de Cariere luat cu asalt de absolventii fara experienta

Târgul de Cariere şi-a deschis astăzi poţile pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Reprezentanţii celor 25 de multinaționale, companii naționale și locale, care participă la Târgul de Cariere de la Sibiu, spun că majoritatea celor care vin să-şi caute un loc de muncă sunt absolvenţi fără experienţă.

„Am primit destul de multe CV-uri, de la persoane de toate vârstele, dar mai ales de la tineri absolvenţi fără experienţă sau de la tineri care au absolvit facultăţi care nu intră în domeniul nostru de interes. Dar suntem doar în prima zi a târgului şi aşteptăm să vedem şi mâine ce fel de candidaţi o să mai vină”, spune Adriana Bîrs, reprezentanta firmei Ceprocs.

Companiile prezente la târg provin din domeniile IT&C, BPO, servicii financiare și bancare, vânzări, inginerie, consultanță, management, resurse umane şi marketing.

Cele mai căutatea firme de la târgul de cariere s-au dovedit a fi IQuest, Lugera & Makler, Arvato, Bearing Point, Faurecia, Sykes, Ceprocs, CGS şi Emerson.

„Oferta de la târg este generoasă, sunt multe firme, iar eu am depus CV-uri la cele din domeniul pe care l-am absolvit şi acum o să aştept să mă sune. Nu am exeperienţă, căci mi-am finalizat studiile în 2011, dar în schimb am făcut mult voluntariat şi practică în timpul facultăţii”, spune Adriana Amza, absolventă de Economie.

Târgul de Cariere va fi deschis şi vineri între orele 10:00 – 16:00, la Centrul de Afaceri din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 235

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus