Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Programul de alfabetizare are succes la Copsa Mica

La sfârşitul săptămânii trecute încă 15 locuitori ai oraşului Copşa Mică au finalizat cursurile în urma cărora pot afirma că ştiu să scrie şi să citească.

“Absolvenţii clasei I au sărbătorit terminarea primului prag educaţional. 15 persoane adulte, în timp de 5 luni, au învăţat să citească şi să scrie. În cadrul proiectului s-au mai desfăşurat şi ore de educaţie cetăţenească, planning familial şi religie. De menţionat este că pe perioada de şcolarizare cursanţii au beneficiat şi de o bursă de studii, condiţionată de prezenţa la cursuri”, arată primăria Copşa Mică într-un comunicat de presă.

“Proiectul de Alfabetizare” este destinat tuturor persoanelor din Copşa Mică care nu ştiu să scrie şi să citească.

Proiectul este organizat cu sprijinul, Asociaţiei franceze Roms Action Grenoble, Asociaţiei franceze Habitat-Cite Paris, Primăriei oraşului Copşa Mică şi al Şcolii cu clasele I-VIII Copşa Mică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus