Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cine are curaj sa se intreaca in muschi cu Radu Valahu?

Duminică, în  cadrul evenimentului Sport Weekend, la Shopping City Sibiu va avea loc o competiţie de skandenberg în care invitatul special este Radu „Valahu” Georgescu, câştigător la nenumărate concursuri.

Înscrierile se pot face sâmbătă, 26 mai, între orele 10:00 şi 22:00 şi duminică, 27 mai, între orele 10:00 şi 17:00 în Promenada Mall. Datele necesare pentru participare sunt: prenume şi nume, greutatea actuală, vârsta, iar persoanele cu vârsta sub 18 ani au nevoie de acordul părinţilor. Distribuirea pe grupe de greutate se va face inaintea competiţiei.

Câştigătorii vor primi diplome şi premii în valoare totală de 1.000 lei.

Sport Weekend înseamnă 3 zile dedicate activităţilor sportive şi pasionaţilor de sport: taekwondo, step aerobic, bosu, rebound aas, zumba, kangoo jumps, skandenberg cu Radu Valahu, lansarea cărţii „Reversul Medaliei” semnată Andreea Răducan (multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică), prezentări de modă, oferte şi preţuri speciale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Vasi

Acum 11 ani

Cu valahul asta m-am intrecut io, am facut skanderberg de Sibiu : el cu muschiul p.u.l.i.i si io cu muschiul limbii si l-am dovedit de cateva ori.
Raspunde

@Vali

Acum 11 ani

aham..sa inteleg ca i-ai luat-o in gura dupa cum te-ai expimat..sugaciule :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus