X

Stirbet, cuvant cu cuvant. Stenograma conferintei de presa

Candidatul PDL la președinția Consiliului Județean, Cornel Știrbeț, a susținut vineri o conferință de presă în care a făcut o serie de afirmații dure la adresa contracandidații săi. Publicăm integral conferința de presă, inclusiv întrebările ziariștilor, pentru o mai bună înțelegere a mesajelor lansate de către candidatul PDL.

 
Cornel Știrbeț:
Am finalizat prima etapă privind difuzarea proiectului legat de reorganizarea administrativă a țării către mediile de comunicare, către mass-media, către președinții sau candidații la președinția consiliilor județene, către președintele țării și așa mai departe. Astăzi aș vrea să dau un mesaj extrem de succint care să vină în susținerea acestui proiect privind reorganizarea administrativă a României. Repet, este un mesaj scurt.  
Actuala formă de organizare a administrației publice este o frână pentru economia și pentru progresul țării. Ea funcționează și astăzi la fel ca înainte de anul 1989. Mai mult decât atât, cheltuielile cu aparatul funcționăresc au crescut an de an, împovărându-vă pe dumneavoastră cei care trudiți.
Birocrația a devenit insuportabilă pentru fiecare dintre noi, dar în mod deosebit pentru oamenii de afaceri, pentru întreprinzătorii mici și mijlocii, blocând majoritatea proiectelor de dezvoltare economică. Sistemul actual susține și încurajează risipa puținelor fonduri de care dispunem, furtul din banul public, corupția endemică și generalizată. 
Așa nu se mai poate! Ne sufocăm! Nimeni nu mai vrea să investească la noi. Fondurile europene alocate României rămân necheltuite și ne sunt luate de alții. Reforma trebuie începută cu primul pas: Proiectul de Lege privind organizarea administrativă a României, proiect pe care l-am supus dezbaterii și evident  formarea Regiunii Sibiu. Trebuie să știm că nu ne ajută nimeni! Haideți să ne ajutăm singuri! 
Acesta este mesajul succint pe care doresc să-l transmit. Fac precizarea de la început că atât proiectul de lege, cât și mesajul nu se referă la personalul tehnic și la funcționarii publici de specialitate din adminitrația locală și centrală. Acești oameni sunt de partea proiectului, adevărații profesioniști, oamenii de specialitate vor susține acest proiect, cei care nu susțin acest proiect sunt politrucii, sunt consilierii de diferite forme ai celor care conduc administrația publică locală, cei care împovărează bugetul inutil și cei care nu fac altceva decât să organizeze licitații să participe la diverse combinații din care să sustragă eventuale profituri din comisioane sau alte forme de care dispun. 
Acum, referindu-mă la posibilitățile concrete de realizare a proiectului, în Sibiu, formarea regiunii Sibiu, trebuie să spun că în opinia mea sunt doi candidați care dacă ajung președinte al Consiliului Județean Sibiu nu vor putea, nu vor duce la îndeplinire acest proiect și nu vor duce la organizarea regiunii Sibiu. Acești candidați sunt Martin Bottesch și Ioan Cindrea. Ceilalți candidați sunt sigur că ar putea, ajungând în funcția de președinte al CJ, să ducă la bun sfârșit acest proiect.
Tot ce voi spune în continuare nu se referă la omul Cindrea sau la omul Bottesch, se referă la personajele politice Bottesch și Cindrea, mie ca oameni îmi sunt dragi, eu iubesc toți oamenii, așa cum sunt ei cu bune și rele, nu sunt ca alții. Dar nu îmi plac personajele politice care joacă roluri negative pentru Sibiu, pentru România sau pentru viața publică în general. De ce spun că Bottesch sau Cindrea nu pot și nu vor duce niciodată la bun sfârșit un astfel de proiect. Vreau să spun că politica în general se bazează pe interese. Toată lumea care face politică se bazează pe interes, așa se face politică în Germania, Austria Franța, Italia și în toate celelalte țări din lume, tot așa cum se face și la noi. Singura diferență între personaje politice și partide politice este aceea că interesele unora coincid la unii mai mult, la alții mai puțin, la alții nu coincid deloc cu interesele Sibiului, interesele naționale sau interesele europene, în anumite situații. Deci susțin că domnii Bottesch și Cindrea nu au interese comune cu sibienii și Sibiul și din acest motiv nu cred că vor duce la bun sfârșit un proiect de această anvergură, proiect care ar putea schimba rolul și funcțiile administrație publice locale.
O să mă explic în continuare și o să încep cu domnul candidat Bottesch Martin. Se cunoaște că domnul Bottesch este formal președinte al CJ, mă refer totuși la el, pentru că este în funcție și el răspunde pentru toate bunele și relele pe care le-a înfăptuit în cei opt ani de când este președinte al CJ Sibiu. Am văzut că și-a prezentat câteva idei într-un program pe care-l susține în realizarea unor obiective pe care eu le-am numit atribuțiuni de serviciu. Ceea ce prezintă domnul Bottesch în acest program al lui nu sunt proiecte de președinte de CJ, sunt atribuții de serviciu ale președintelui CJ și nu proiecte mari. Referindu-mă la ce a făcut domnul Bottesch în acești patru ani, nu mergem mai departe, toate instituțiile pe care le-a avut în subordine au făcut de râs Sibiul. Mă refer la Spitalul Județean, aflat în subordinea domnului Bottesch și a Consiliului Județean. Știți că este o anchetă cum nu s-a mai întâlnit în România, după ce un om a căzut de pe targă și a murit. În spitalul tutelat și condus de domnnul Bottesch. Avem o altă ieșire a Sibiului foarte spectaculoasă, aceea a Direcției de asistență socială. Sibiul a ajuns subiect de râs, subiect de batjocură de glume că avem un număr foarte mare de persoane care iau ajutor de handicap, dar care nu sunt handicapate, sunt persoane normale, bogate, cu venituri mari , dar care au luat și acest ajutor. Este tot o instituție condusă și coordonată de Bottesch,.
Avem un început de drum: Sibiu – Agnita. Domnul Bottesch nu cred că a fost de foarte multe ori pe acest drum înainte de a se începe să se reconstruiască și el trebuia să știe că trebuia început din Dealul Dăii, nu din Sibiu. Delul Dăii nu a intrat în proiect. Pe lîngă asta, dacă mergeți pe drum, o să vă dați dseama că anul acesta trebuie lărgit, pentru a putea merge totuși două mașini, una pe lângă cealaltă. În fine, nu mai vorbesc despre Aeroportul Sibiu. Acolo s-au investit sume imense, de două, trei ori mai mulți bani decât prevedea proiectul, inițial. Acum se află în anchetă, și nu-i doresc nici lui Bottesch, nici altcuiva, dar acolo a intervenit DNA-ul pentru că sunt probleme. Aș mai spune ceva despre domnul Bottesch ceva. A fost opt ani președinte al CJ Sibiu, în această perioadă s-a contruit centura ocolitoare a Sibiului. Ați auzit vreodată că Bottesch, în calitate de președinte al Consiliului Județean, să fie acolo cu vreo ințiativă, să contribuie cu ceva la centura Sibiului? Un lobby sau orice altceva? Nu. Nu a venit nici la inaugurare, pentru că orgoliul lui Johannis, care dorea să fie invitat de primul ministru sau de președintele țării, că altfel el, marele primar de Sibiu nu participă la tăierea panglicii, la care el nu e personaj principal, Bottesch bienînțeles că nu a participat nici el. Bottesch va răspunde pentru tot ce a făcut și pentru tot ce nu a făcut. Din păcate nu va răspunde cel care este autorul moral al tuturor acestor nereguli, inclusiv de cele legate de DNA, și acesta este Klaus Johannis, așa cum știți toți. El a angajat firmele, el a angajat consultanții, el a luat comisioanele. Aceasta este situația pe care o cunoaște toată lumea, vom vedea ce se va întâmpla, dar probabil că Bottesch va răspunde. 
La modul serios și foarte aplicat mă întreb cum poate un asemenea om să candideze la președinția Consiliului Județean. Cum poate? E o întrebare pe care vă rog  să o duceți mai departe, poate i-o puneți dumneavoastră.
Mai este un personaj care mai este candidat și despre care sunt sigur că nu va duce la bun sfârșit acest proiect, pentru că are interese diferite. Are interese diferite de ale sibienilor, interese de grup care nu se pot împăca cu acest proiect. Colegul meu, domnul Cindrea, este cel mai vechi politician post-decembrist sibian în funcție. El a fost instalat președinte de PDSR, de Francis Tobă, care a coborât de pe tanc și l-a făcut pe Cindrea președinte. De atunci, Cindrea a candidat la toate funcțiile, la toate alegerile, nu a scăpat niciuna.  Cu toate acestea, nu a câștigat nimic. A câștigat doar un colegiu pe Valea Hârtibaciului, colegiu pe care știm cu toții că nu l-a câștigat el, l-a câștigat Terea, prietenul lui. Dar ca și Bottesch, beneficiază de suportul respectiv, cazul Johannis, binînțeles. Mă întreb și vă întreb și pe voi, ce a făcut Cindrea pentru Sibiu? Unul, un obiectiv mare. Vine acum cu lucuri absolut normale, pe care ar trebui să le facă un președinte, dar am observat o chestie care m-a șocat chiar, că va dezvolta multe parcuri industriale în parteneriat public privat și va face zece mii, o sută de mii de locuri de muncă. Aici probabil are o intenție bună, însă mă întreb cum poate fi votat Cindrea cu un astfel de proiect, când are trei parcuri industriale proprietate personală acum. Parcul industrial de la Șelimbăr, parcul industrial de la Șura Mică și parcul industrial de la Apold, acolo știți ce e, crama cu de toate. El are trei parcuri proprietate personale care nu funcționează, nu merg acolo investitorii pentru că nu sunt create acolo condiții pentru a atrage investitori, dar pot să mă gândesc că această ideee, ar avea vreo legătură cu cumpărarea acestor parcuri industriale ecare sunt, pe care le-a cumpărat la prețuri mici, de nimic, cu Maricuța, cu prietenii lui și acum vine să facem parcuri industriale la Consiliu Județean, unde le va vinde tot el cu bani, pentru că banii vin de la CJ. Putem să ne gândim la această chestiune, cred că da, deși nu-i fac un proces de intenție. 
De ce nu poate să ducă Cindrea la capăt un proiect de această anvergură? Ca personaj politic, și ca funcție administrativă, nu mă refer la omul Cindrea, ca să nu avem discuții că am jignit pe cineva sau că am adus acuzații nefondate. Toate acuzațiile pe care le aduc, sau toate laudele sau referirile le fac la omul politic, la omul care vrea să ocupe o funcție publică. 
Ca personaj politic sau ca funcție publică, Cindrea este compus din trei elemente: domnul Suditu, care este omul care crează strategia, care amenință, domnul Langa care acționează, dă cu pietre și în sfârșit, domnul Cindrea, cre râde. Nu pot trei personaje să fie un președinte, ca urmare, îmi pare rău. Și cu atât mai puțin, un reședinte care să ducă la bun sfârșit un proiect mare. Bănuiesc că ați înțeles că acest proiect al meu este un proiect mare care vrea să schimbe lucrurile în bine.
De ce i-am tratat laolaltă pe cei doi candidați: pentru că așa cum vă spuneam în conferința trecută, aceștia împreună cu maestrul de ceremonii Johannis, coordonați de la București de Voiculescu acționează la alegerile pentru președinția Consiliului Județean ca un tot unitar. Și-au făcut strategiile în comun, nu contează cine câștigă, ei au aceleași interese și vor face totul ca eu sau ceilalți candidați să nu ajungem în fruntea Consiliului Județean. Pe aceasta am numit-o eu hidoasa coaliție. Asta este hidoasa coaliție și acesta este adversarul meu în cursa pentru președinția Consiliului Județean.
Nu mai dezvolt subiectul, voi reveni probabil într-o conferință, luni. Îl las pe primarul Johannis în acest week-end să se plimbe cu bicicleta, că acum învață să se plimbe, acum în campanie. După ce timp de patru ani, Johannis nu s-a plimbat până acum decât de la primărie la Forum și de la Forum la Primărie. S-a dus cu BMW-ul alb și la întoarcere l-au adus cu BMW-ul negru. Toată plimbarea lui Johannis de patru ani s-a dus pe acest traseu cu aceste mijloace de transport. Eu, ca deputat de Sibiu, l-am întâlnt pe Johannis de patru ori în patru ani, de trei ori ocolindu-mă cu BMW-ul în Piața Mare și o dată la un meci de fotbal al Voinței, pe care cred că l-a pierdut, dacă a venit el la meci. Cu el o să discutăm luni, dacă nu se întâmplă nimic pînă atunci. Despre omul politic Johannis, despre administratorul Johannis, despre Johannis ca figură proeminentă  a secolului XXI. Până atunci, vă rog să vâ gândiți la un lucru. Să faceți niște comparații între Angela Merkel, Klaus Johannis și Mariana Brunchea. Formula de combinări este de trei luate câte doi. Aștept dacă vreți rezultatul sondajului printre ziariști, luni. Hai să dezvălui acest sistem: Angela Merkel – Klaus Johannis, Mariana Brunchea- Angela Merkel și Klaus Johannis – Mariana Brunchea. În final, mai am un singur lucru de lămurit, ați fost la precedenta conferință, v-am invitat să vedeți autobuzul v-am rugat să ascultați melodiile care se cântă acolo. Am văzut că s-au încrurcat lucruile și ați transmis că imnul de campanie este o jiană, este o manea, este nu știu ce. Aș vrea să ascultați imnul meu de campanie, Vă rog, regia…
(se cântă imnul de campanie)
 E un imn frumos, e o melodie plăcută, v-am spus care este semnificația lui, iar dacă vă place, vă dau câte un disc să îl promovați.
 
Aștept întrebările dvs. referitoare la tema conferinței de astăzi.
Reporter: Domnule Știrbeț, ați făcut niște afirmații cum  că domnul Cindrea ar fi proprietarul celor trei parcuri industriale. Aveți și dovezi, că numai să lansezi așa vorbe…
Cornel Știrbeț: Dovezile le aveți dvs. 
Reporter: Nu, eu nu le am. Așa vine domnul Cindrea și spune că sunteți proprietarul parcului de case din Pădurea Dumbrava, fără să aibe dovezi. Aveți dovezi în acest sens sau au fost doar afirmații de campanie?
Cornel Știrbeț: Dvs de asta ați venit aici? 
Reporter: Dvs ați spus că Cndrea este proprietarul a trei parcuri industriale, iar eu în calitate de jurnalist vă întreb ce dovezi aveți în acest sens?
Cornel Știrbeț: Am dovezi pe care vi le voi pune la dispoziție, dacă nu le aveți și dumneavoastră.
Reporter: Când le puneți la dispoziție?
Cornel Știrbeț: La timpul potrivit.
Reporter: A, deci nu le aveți. E o afirmație gratuită, eu așa înțeleg…
Cornel Știrbeț: La timpul potrivit, toate. Vă rog, alte întrebări.
Reporter: Ați mers deja cu autocarul în județ?
Cornel Știrbeț: Am fost deja în majoritatea localităților din județ. Am fost la Mediaș, la Agnita, Dumbrăveni, Avrig, și vom continua astăzi, iar până la sfârșitul campaniei vom merge peste tot, inclusiv în Sibiu.
Reporter: Apropo de Johannis, la conferința de presă de la Primărie, domnul Johannis a fost întrebat legat de melodia dumneavoastră și a spus că în muncipiul Sibiu reclama audio este interzisă. 
Cornel Știrbeț: Da? Nu am știut asta. Dacă domnul Johannis interzice orice reclamă audio, nu înțeleg de ce se fac tot felul de focuri de artificii din trei în trei zile și se împușcă prin centru și peste tot și nu e campanie elctorală, cine dă autorizații? Noi ne plimbăm cu un autobuz de campanie, noi nu avem două sute, trei sute de afișe, de panouri mari, așa cum au domnii Johannnis și Bottesch. Și acolo a intervenit, nici măcar nu i-a lăsat pe proprietari să ne închirieze și nouă, le-au ocupat pe toate, a zis că trebuie să vadă lumea că există. Opt ani, 12 ani n-a văzut lumea că există, acum s-a cocoțat pe panouri ca să demonstreze că există. Noi trebuie să găsim o formulă prin care să concurăm cu aceste panouri. Sigur, singura formulă este să ne mișcăm undeva, să găsim un autobuz, o mașină, ne descurcăm cum putem.
Astăzi merge la Avrig din nou, mâine probabil ajungem în Miercurea Sibiului și poimâine ajungem în zona Mediaș.
Reporter: Care este pulsul campaniei în județ, acolo unde ați fost până acum?
Cornel Știrbeț: Lucuri bune, am fost ieri la Săliște, la lansare a participat un număr mare de cetățeni, suntem siguri că vom câștiga Primăria Săliște, Horațiu Răcuciu va câștiga funcția de primar al orașului Săliște, la fel în Dumbrăveni avem șanse foarte bune, În Avrig la fel, la Mediaș avem primarul în funcție, ca să vă spunem numai zonele mari, importante, la Miercurea unde avem primar, la Agnita, deci mergem pe drumul cel bun: câștigăm președinția Consiliului Județean și 30 de primării. Acesta este targetul nostru pe care îl avem. Mulțumesc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

37 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Taci jigodie!

  Numai cand ii vad mutra,ma apuca scarba,dar sa ma gandesc ca este hot de pedelac.Mincinos ordinar,ce-ai facut 4 ani pentru noi?Du-te repede,imi fac pacate.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Din nordul judeţului

  Un mare nimic, la fel ca toată gaşca lor portocalie, lingăi şi netrebnici care au nenorocit ţara asta!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pcr

  sa traiasca domn\’ Stirbet ! 30 de primarii + presedinte CJ VISEEEEE !!!!! cum merge autobuzul ? daca sunt probleme la motor e de la motorina Euroil , Ariton e la volan ? se descurca ca la minister am vazut (ministru beton de dupa pom). daca mergea prin botosani putea si raluca turcan sa face pe ghidul, dar asa pe la stenia, seica mai greu. hai succes :))

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul

  CAT TUPEU ARE COMUNISTULASTA PORTOCALI, DUPA CE EL SI AI LUI AU FURAT PENSII, SALARII SI BANII DE MAMICI, DUPA CE AU DUS ROMANIA LADEZASTRU, ARE ACUM …IDEI SI VISE.
  LASA-NE DOMNULE SI DU-TE CU AI TAI BOC,UDREA, UNGUREANU, SA NU VA MAI VEDEM….VRE-O 50 DE ANI!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul

  CAT TUPEU ARE COMUNISTULASTA PORTOCALI, DUPA CE EL SI AI LUI AU FURAT PENSII, SALARII SI BANII DE MAMICI, DUPA CE AU DUS ROMANIA LADEZASTRU, ARE ACUM …IDEI SI VISE. LASA-NE DOMNULE SI DU-TE CU AI TAI BOC,UDREA, UNGUREANU, SA NU VA MAI VEDEM….VRE-O 50 DE ANI!!! (00:06:46)

  CAT TUPEU ARE COMUNISTUL ASTA PORTOCALIU… DUPA CE EL SI AI LUI AU FURAT PENSII, SALARII SI BANII DE MAMICI, DUPA CE AU DUS ROMANIA LA DEZASTRU, ARE ACUM …IDEI SI VISE…. LASA-NE DOMNULE SI DU-TE CU AI TAI: BOC,UDREA, UNGUREANU, SA NU VA MAI VEDEM….VRE-O 50 DE ANI!!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul

  CAT TUPEU ARE COMUNISTUL ASTA PORTOCALIU… DUPA CE EL SI AI LUI AU FURAT PENSII, SALARII SI BANII DE MAMICI, DUPA CE AU DUS ROMANIA LA DEZASTRU, ARE ACUM …IDEI SI VISE…. LASA-NE DOMNULE SI DU-TE CU AI TAI: BOC,UDREA, UNGUREANU, SA NU VA MAI VEDEM….VRE-O 50 DE ANI!!! (00:09:34)

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul

  JIGODIE PORTOCALIE DISPARI VREO 50 DE ANI LA MINE IN DORMITOR UNDE ITI ARAT CUM ITI SUG P.U.L.A. CU DIBACIE. TARICEANU SI ILIESCU NEAU DAT SALARI SI PENSI NEMUNCITE SI NEMERITATE SI VOI NI LEATI TAIAT CA ACU IMI ADUC AMINTE CA SUG P.UL.A LA MAIDANEZI DE FUAME.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lepedeu

  Farfuridi , Branzovenescu , Catavecu – acest personj (jalnic, de altfel) este chintesenta materializata ,din pacate la Sibiu , a tuturor personajelor lui Caragiale.
  Omul acesta delirant, incoerent si agramat ne arata si caracterizeaza sistemul care ne-a condus si exploatat pana mai ieri. Cata mizerie de caracter si cum arunca cu miciuni si informatii voit false , atacand comunitatea noastra !
  Prezenta si nimcnicia acestui \”homunculus\” pe scena politica devine deosebit de periculoasa si injositoare pentru noi , ca natie. Mi-e rusine de societatea noastra ca a produs asemenea personaje…

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  www

  Un PERSONAJ SINISTRU ! sper sa iasa cat mai repede din scena polititca,pt ca este o rusine nationala !
  ca o concluzie a gangavei „alocutiuni„stimabile,- Nu ajungi nici la degetul mic al celor 2 contracandidati,pe care ii hulesti cu argumente imbecile !se va vedea la vot care-ti este „valoarea„si sper ca vei avea decenta sa-ti dai demisia din toate functiile in care ai fost „propulsat„ !! iar daca nu cunosti semnificatia sintagmei,iti recomand DEX-ul limbii romane !

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  murphy

  Şi într-adevăr Top 10 comentarii revin în totalitate usl!se pare că ploaia le-a cam stricat strategia cortorarilor de la Usl de vreme ce stau ca hienele, lipiţi de tastatură. O strategie disperată care dovedeşte încă odata non-valoare şleahtei suburbane de analfabeţi usl

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @12

  Sleahta de cortorari, sunt hotii de pdlaci,care aflati in corzi se lauda singuri.Latrati in continuare si provocati cat mai multa scarba.Cainii ii iubesc,dar jigodiile portocalii le urasc din tot sufletul meu nedreptatit in ultimii 4 ani.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pcr

  revin: daca se strica autobuzul nu-i nimic trimite Total NSA din Saliste un camion pt remorcat ca tot are ministru beton participare in firma

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pentru nr. 9 si 10

  Sunt de acord cu voi. Aveti perfecta dreptate. As mai adauga ceva ce il caracterizeaza pe domnul Stirbet si pe membrii partidului din care fac parte, lucru de altfel sesizat si de jurnalistul care a prezentat articolul (vezi primul aliniat bolduit) : \”Cornel Stirbet, a sustinut vineri o conferinta de presa in care a facut o serie de afirmatii dure la adresa contracandidatilor sai.\” Spera probabil ca va avea castig de cauza atacandu-si contracandidatii.

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  una

  Dle Stirbet, aveti dreptate, \”asa nu se mai poate, ne sufocam\”! Doar o vorba va mai spun, chiar si prostimea stie ca nu se poate ridica decat prin ceea ce face, asa incat, intrucat si dvs. ne doriti binele, va amintesc o butada:
  TOTI ITI VOR BINELE, NU-I LASA SA TI-L IA!

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Odin

  Acest domn Stirbet este un personaj foarte sinistru. Declaratiile de mai sus nesustinute de niste dovezi arata ca PDL-ul la Sibiu inca mai face campanie pe stil anii \’90 – se arunca cu rahat in ceilalti, presa avida raspandeste acuzatia si pana sa se puna problema de dovezi trece campania si nu mai intereseaza pe nimeni.
  Cu regret am citit despre proiectul de regionalizare intr-un ziar local unde politicianul Stirbet pe o jumatate de pagina nu a fost in stare sa ofere macar un motiv coerent pentru care ar trebui sa se faca regionalizarea. Singurele argumente prezentate erau: ca asa fac toti din Europa, daca noi nu facem nu mai primim bani.
  Daca este scandal la Spitalul Judetean si la DAS Sibiu poate ca e de bine, in alte parti ale tari sub portocalii si rosii situatia e si mai trista si toata lumea tace.

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Felicia

  Pe langa acest proiect necesar, domnul Stirbet este sustinut de o echipa tanara si capabila care va transforma aceasta reforma in realitate

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ion

  Nu stiu daca va cistiga Stirbet sau Cindrea,un lucru am inteles:211 sasi conduc discretionar Sibiul absolut in defavoarea romanilor iar capii lor sunt detasati complet de comunitate,sunt interesati numai de bani si de promovarea PATRIMOniului cultural sasesc.Romani,treziti-va!Votati pe oricine numai roman sa fie!

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Unul ca multi altii

  Citind comentariile \”concetatenilor\” mei, mi s-a facut scarba. De tot si toate. Lucrurile frumoase, magice au loc inafara zonei de confort a fiecaruia. Mai toata lumea face generalizari, ca aia din partidul X asa vor face mereu. Nu este oare mai important omul si viziunea lui? Regionalizare? De ce sa credeti ca nu poate functiona un asemenea proiect? De ce nu? Nu vedeti nevoia de schimbare? Parca stam in loc. Pardon. STAM IN LOC! In loc sa ne dorim mai mult pentru parinti, frati,copii… Desi… incep sa cred ca cea mai inedita magie ar fi sa dispara politica! Sau mai bine de atat, haide sa ii lasam pe altii sa dicteze pentru noi, romanii, ca noi nici atata lucru nu suntem in stare sa facem.

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Țiba,javrelor

  A avut suficient timp sa faca bine Sibiului,l-a facut?L-a incomodat cineva?hai baști,ne-am saturat de hotii de pdlaci,la puscarie cu ei,sa traiasca si ei din salarii ca ale noastre si atunci sa vezi benere cat drumul.La sapa cu voi.Cat despre șleacta asta de cațele,de unde dracu au aparut,ori au fatat cele de la Bucuresti?

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  andrei

  va plangeti de mila indiferent de ce ar fi!!! va placut intodeauna sa fiti slugi …sa va conduca altii…sa fiti dominati si sa aplecati capu , sa taceti si sa inghiteti in sec…Va plangeti de Sibiu…NICIODATA SASII NU AU FOST SI NICI NU VOR FI PENTRU ROMANI!!! numai ca unii sunt la stadiul absolut de cretinism sa mai creada asta!!! nu v-ati saturat sa fiti furati??? nu v-ati saturat sa va simititi in minoritate in sibiu???…mi-e deja mi-e sila de tot cicul asta…Sibiul chiar are nevoie de o schimbare …dar pe zi ce trece incep sa cred ca mentalitatea oamenilor e o problema mai mare decat conducerea…bine ar fi sa poata fi schimbate amandoua…

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pentru 8!!!!

  :))) nu am nici o treaba cu politica da\’ jur ca nu m-am putut abtine cand am vazut comentariul @8 Sibianul !!! CITITI CU ATENTIE!!! inca odata ma conving ca unii nu se multumesc cu faptul ca sunt tampiti dar mai si semnalizeaza!!! ASA MULT IL VREI TU PE Stirbet in patul tau?:))))))))))frumoasa fantezie:))))))))

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  x.ulescu

  @ sibianul este un om de nimic, afirma ca statea pe banii nemunciti dati de aia care au fost inainte la putere.. asa se duce tara de rapa.. cu oameni lenesi si neispraviti!

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @35

  Lenesi,neispraviti,hoti,aroganti,incompetenti,dispretuitori,marsavi au fost javrele portocalii care ne-au mancat sanatatea si viitorul in anii de guvernare.Duca-se la puscarie cu toti pupincuristii care le-au tinut isonul.Imi este scarba numai cand ma gandesc la cat rau ati facut acestui popor.Mars,catele in calduri ce sunteti.

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nadira

  Cititi cate ceva despre activitatea d-lui deputat si va dati seama ca doarme acolo sau asteapta degetul ca sa stie cum voreaza. Regiunea Sibiu ?? Ha, ha !PDL-isti astia au ceva cu impartirea tarii : vor sa ramana in instorie cu ceva. Nu stiu ca in memoria poporului roman vor ramane cu furturi inimaginabile, cu tarierea salariilor si pensiilor, cu o aroganta fara seaman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact