X

Jandarmul ucis in fata Consulatului German a fost inmormantat sambata cu onoruri militare

Jandarmul, care păzea Consulatul Germaniei din Sibiu și a fost ucis cu cinci lovituri de cuţit miercuri dimineața, a fost înmormântat sâmbătă, 2 iunie, cu onoruri militare.

Jandarmul Marius Andrei Paliuc, care a fost depus la la biserica „Înălţarea Domnului şi Sf. Nicolae”, de pe Mihai Viteazu, a fost condus pe ultimul drum de forţele Jandarmeriei, cu onoruri militare, după ce s-a scos drapelul de luptă. În judeţul Sibiu, drapelul de luptă a fost scos ultima dată anul trecut, în luna octombrie, când poliţistul Lucian Gancea, a murit în urma unui accident rutier petrecut în timp ce se afla în misiune.

Un sobor de preoți militari a oficiat slujba religioasă, la care au participat sute se sibieni, care s-au adunat în fața bisericii, alături de familie și de jandarmeria sibiană, pentru a plânge moartea lui Marius Paliuc, care a fost ucis în timpul serviciului.

Jandarmul Marius Andrei Paliuc, în vârstă de 35 de ani, asigura paza Consulatului German din Sibiu, când a fost găsit mort, miercuri dimineaţa, iar anchetatorii au stabilit că a fost ucis prin înjunghiere.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, general maior dr. Gavrilă Pop, s-a deplasat la Sibiu, pentru a se asigura că sunt depuse toate eforturile pentru găsirea vinovatului în cazul uciderii jandarmului.

În cazul lu Marius Paliuc, anchetatorii iau în calcul mai multe variante, una dintre ele fiind o crimă comisă din răzbunare, procurorul de caz spunând că, cel mai probabil, jandarmul îşi cunoştea agresorul.

Jandarmul ucis, în vârstă de 35 de ani, era angajat la IJJ Sibiu din decembrie 2005, primind calificative bune în toţi anii de activitate.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sIbIaNuL

  VREM SA SE FACA DREPTATE!!! CUM ESTE POSIBIL CA UN INFRACTOR DEOSEBIT DE PERICULOS SA UMBLE PRINTRE NOI PE STRADA??? UNDE SUNT AUTORITATILE STATULUI??? DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alea jacta est!

  CONDUCEREA JANDARMERIEI SE POATE CONSIDERA AUTORUL MORAL AL ACESTEI CRIME CE A INSPĂIMÂNTAT TOT SIBIUL PENTRU CĂ NU A LUAT NICI O MĂSURĂ PENTRU A PREÂNTÂMPINA ACEASTĂ NENOROCIRE…NU LAŞI UN SINGUR OM ÎN STRADĂ MAI ALES NOAPTEA! SĂ PLĂTEASCĂ CEI CARE AU ÎNGĂDUIT CA SERVICIUL SA SE DESFĂŞOARE ASTFEL!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  h v

  deznadejde in fam. Paliuc dumnezeu sa-i ocroteasca . Sincere condoleante familiei si dumnezeu sa-l odihneasca sa-l ierte.Vina mare in organizarea serviciului de paza la unitatea defunctului . In prezent la consulat pot fi de garda doi subofiteri in tura de noapte .

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact