X

Cornel Stirbet: Mesaj catre alegatori

 

Actuala formă de organizare a administrației publice este o frână pentru economia și pentru progresul țării. Ea funcționează și astăzi la fel ca înainte de anul 1989. Mai mult decât atât, cheltuielile cu aparatul funcționăresc au crescut an de an, împovărându-vă pe dumneavoastră cei care trudiți.
Birocrația a devenit insuportabilă pentru fiecare dintre noi, dar în mod deosebit pentru oamenii de afaceri, pentru întreprinzătorii mici și mijlocii, blocând majoritatea proiectelor de dezvoltare economică. Sistemul actual susține și încurajează risipa puținelor fonduri de care dispunem, furtul din banul public, corupția endemică și generalizată. 
Așa nu se mai poate! Ne sufocăm! Nimeni nu mai vrea să investească la noi. Fondurile europene alocate României rămân necheltuite și ne sunt luate de alții. Reforma trebuie începută cu primul pas: Proiectul de Lege privind organizarea administrativă a României și formarea Regiunii Sibiu. Nu ne ajută nimeni! Haideți să ne ajutăm singuri!
Gândiți bine și veniți la vot în 10 iunie! 
 
Cornel Știrbeț

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

21 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ipocritule!

  Pana acum ai fost orb?surd, stiam ca esti.Ce-ai facut 4 ani pentru cei TRUDITI?Ti-ai batut joc de ei taindu-le salariile si pensiile,ai asistat la furtul lui Anastase in Parlament, fara sa scoti o voba,ai tacut cand s-au desfiintat spitalele,ai inchis ochii cand s-au taiat banii mamelor si copiilor,ai tacut cand au disparut mii de firme si acum vi cu abureli.Cine te mai crede mincinos ordinar,impreuna cu javrele portocalii ati distrus tot ce-a mai fost bun in tara asta si acum vreti regionalizare?Plecati sa nu mai auzim de voi in veci,hoti ordinari,si lasati-ne pe noi SA NE AJUTAM SINGURI,asa cum putem,pe voi v-am ajutat si voi NE-ATI JEGMANIT LA SANGE.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  caesar

  Vreţi nu vreţi să recunoaşteţi…Birocraţia îngroapă ţara asta din 90 încoace. Nu există problemă mai mare în ţara asta ca birocraţia, cel mai mare impediment la evoluţie! Dacă nu suntem în stare să o eradicăm, atunci ne merităm soarta!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioio

  decat cu pc, psd sau pnl, mai bine cu fdgr. Altii fura cu mainile pana la coate… Macar astia au facut ceva… Nu-si angajeaza rudele…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Intrebare

  Am si eu o intrebare. Oare stimabilu\’ si-a intrebat colegii din judetul Alba si Mures daca ar dori o regiune numita Sibiu? Sau ar avea sustinere din vre-o alta parte pentru proiectul sau? Asa sunt numai vorbe aruncate in vant…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dodo

  Toată lumea se loveşte zilnic de birocraţie, fapt ce ne îngreunează viaţa până la cel mai înalt nivel. Fie că eşti angajat şi lucrezi, fie că eşti în căutarea unui loc de muncă peste tot te loveşti de hârţogăraie interminabile. În loc să ne ocupăm şi noi de problemele cu adevărat necesare ale vieţii cotidiene, suntem obligaţi zi de zi să escaladăm aceste ziduri interminabile şi birocratice care ne scot fire albe şi ne transformă viaţa într-un calvar

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  realist

  bine spus ioio…Johannis lupta cu toti lenesi si mafioti care se invart in juru lui care vor sa ajunga si ei la ciolan. sigur nu este usor pentru el. Nu stiu pana cand mai rezista. Din cauza asta trebuie sa facem si noi ceva fiecare in parte sa avem un oras frumos si bine pus la punct. Noi votam in continuare Johannis si FDGR ca nea dovedit in cei 12 ani ca se poate. 3 Stele de la michelin inseamna ceva si daca nu era el nu cred ca a fi ajuns vreodata sibiul capitala culturala.succes in continuare.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @axel

  iata un proiect realizat, proiect extrem de supizd : cu noua luni inainte sa te nasti tu , gunoiul de tac-to i-a bagat-o lui coana mata sub coada, asta din urma n-o avutt de lucru si a clocit timp de 9 luni un ghibol care peste ani ai devenit tu.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dvd

  bovina pedista pierde cu brio aceste alegeri /un om sanatos la minte de era renunta din start la alegeri/ nesimtiti si javrele din pd vor muri de ciuda dupa alegeri

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @ciuma portocalie

  Ciuma portocalie sa dispara! Sa fie inlocuita cu ciuma galben-albastra! Sau cu cea rosie. Dobitoci mai mari ca in Sibiu nu mai gasiti decat pe malurile Cibinului !

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Odin

  Domnu\’ pedelist nimeni nu investeste la noi nu din cauza organizari administrative ci din cauza instabilitatii politice, a coruptiei salbatice la nivel inalt si a supraimpozitarii. Si astea nu sunt din cauza incompetentei mele …
  Asa ca hai sa nu ne imbatam cu apa rece, nimanui nu-i pasa cum e impartita Romania administrativ, tot ce vor straini e stabilitate politica si economica.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ovidiu

  Daca sibienii sunt atat de prosti incat sa puna botul la prostiile astuia, nu mai am nimic de zis.
  Nu uitati ca in toamna alegerile generale vor fi castigate mai mult ca sigur de USL, atunci penibilul asta o sa ramana pe dinafara. Se vor pisa pe regiunea lui pentru ca reorganizarea se va decide in parlament. Plus de asta CJ Sibiu o sa fie codas la bani intorsi de la buget.
  Prefer FDGR-ul care a demonstrat ca poate si face, si care deocamdata ii in relatii bune cu USL.
  Votez Johannis, votez Bottesch!

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @15

  Dobitoc esti tu cu cine te-a fatat,boule.In 2008 ati vrut pdl,ati avut hoti si mincinosi la greu.Acum dupa ce ati distrus tot,ati furat si ati desfiintat tot ce-a mai ramas bun,DISPARETI DRACULUI,de jivine raioase!

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fuckenstein

  MARI SI MULTI DOBITOCI S-AU ZAMISLIT IN SIBIU , UNUL MAI RETARDAT DECAT CELALALT. VOTATI CE PLA MEA VRETI CA TOT HANDICAPATI RAMANETI.

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Doamne,daca erau hoti , mincinosi,aroganti,dispretuitori…ii intelegeam,dar sunt si analfabeti .Dispareti, sa nu va mai vad, jegosilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact