Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Prefectul a cerut oficial Guvernului redeschiderea Spitalului Orasenesc Cisnadie

Prefectul Ovidiu Sitterli a solicitat, astăzi, Ministerului Sănătăţii, redeschiderea de urgenţă a Spitalului Orăşenesc Cisnădie.

„Desfiinţarea Spitalului Orăşenesc Cisnădie prin HG nr. 212/2011 pentru aprobarea Programului de interes naţional <>, anexa nr. 2, poziţia nr. 54, are un caracter abuziv, fiind încălcate principiile autonomiei locale şi descentralizării”, se arată în adresa trimisă ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

De asemenea, prefectul Ovidiu Sitterli a subliniat faptul că peste 40.000 de locuitori ai oraşului Cisnădie şi din localităţile aflate în vecinătatea oraşului beneficiau de serviciile medicale oferite de Spitalul Orăşenesc Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

cisnadie

Acum 11 ani

SA SE FACA DREPTATE
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 11 ani

Domnule prefect, va rugam sa anulezati hotararea prin care Primaria blocheaza in mod abuziv si neintemeiat un bulevard mare din Sibiu timp de 4 zile, un bulevard care face legatura cu spitalul de urgenta!!!
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

40 000 :)) buna asta! Majoritatea cetateniilor din cisnadie stiu ca personalul fostului spital erau niste incompetenti! iti dadeau un algocalmin orice problema ai fi avut si in cel mai fericit caz te trimiteau la sibiu daca nu te trimiteau acasa. Am avut caz in familie cu splina rupta si i-a dat un agocalmin,asa ca sa lase manipularea asta electorala.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

eu am fost cu baiatul meu la urgente cisnadie cu inceput de degeratuti la picioare dupa o tura de ski.doctorul a spus ca de aia el nu schiaza iarna......ca sa vezi... si sa nu mai spun la ce folosea spitatul...doar la aranjarea de pensii de boala.cam atata ca restul se trimetea la sibiu.
Raspunde

Vasile Ceghevaru

Acum 11 ani

Dreptate, ochii plansi vor sa te vada.
Raspunde

Moe Labozgory

Acum 11 ani

Sa desfinteasca la iei in garghita si vovasna splitale si sasi faca cimiture.
Raspunde

si eu

Acum 11 ani

sa se faca dreptate! (si sa vina cu bani de acasa pentru renovare si aparatura)
Raspunde

gica contra

Acum 11 ani

domnule prefect cred ca nu se intimpla nimic daca faceati cunoscuta decizia dvs.dupa alegeri,pentru ca toti canditati la functia de primar promit acest lucru.si cum sunteti apolitic(vorba vine)stim unde bate informatia.
Raspunde

dde22

Acum 11 ani

Foarte frumos din partea prefectului ca se mai gandeste si la noi cisnadieni, fiecare oras are nevoie de un spital si de oameni cu studii in medicina (profesionisti) ca sa poata fi folosit........deci noi cetatenii cisnadieni cerem personal profesionism la spital nu ciuruguri puse cu pile, care nici macar nu stie sa puna un simplu diagnostic.....Sper ca se va gasi pana la urma cineva sa ia si,masurile astea ca se pare ca aici la toti le e frica sa puna piciorul in prag. Multumesc Domnule Prefect.
Raspunde

vrăjeală

Acum 11 ani

Daca este asa de ce acel prefect cu HUJA î frunte și cu cu toți aghiotanți lui nu au fost în stare să îl tina ca alte localități.Acum înainte de alegeri cică au primit semnale ca îl vor deschide să iasă înainte sa-i minta pe cisnadieni să meargă să pună ștampila pe ei.
Raspunde

Gica Contra

Acum 11 ani

Mai scoateti articolul de pe site ca sta de 3 zie ,caci altele nu lea=ti tinut atita timp
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus