Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Agerpres: Stranepotul lui Badea Cirtan a pierdut alegerile in Cartisoara la doar noua voturi

Strănepotul lui Badea Cîrţan, Vasilică Sorin Cîrţan, candidat al USL în alegerile locale de duminică, a pierdut la doar nouă voturi diferenţă postul de primar al comunei Cârţişoara, unde a fost reales democrat-liberalul Dorin Magda, cel care îşi caută rădăcinile haiduceşti.

Social-democratul Vasilică Cîrţan va fi nevoit şi de această dată se se consoleze cu un post de consilier local, după ce şi în urmă cu patru ani a fost “bătut” de primarul PDL Dorin Magda, însă în 2008 diferenţa a fost de 300 de voturi.

“Nu ştiu dacă mai candidez peste patru ani la postul de primar. Acum am pierdut la nouă voturi diferenţă. Asta e”, a declarat pentru AGERPRES strănepotul lui Badea Cîrţan.

Din totalul de 792 de voturi exprimate la Cârţişoara, social-democratul Vasilică Sorin Cîrţan a obţinut 352, iar primarul PDL Dorin Magda 361, conform rezultatelor finale ale BEJ Sibiu.

Primarul PDL de la Cârţişoara, aflat la al treilea mandat, a declarat marţi pentru AGERPRES că acum este preocupat de posturile de viceprimar, însă că urmează să scoată o carte despre istoria haiducilor, în special a Haiducului Budac. Primarul pedelist caută dovezi că este neam de haiduc, după ce bunicii săi, conform unor surse, ar fi din neamul Haiducului Budac.

Lupta pentru primăria Cîrţişoara a fost cea mai strânsă din judeţul Sibiu, conform BEJ în toate celelalte localităţi diferenţa dintre primul şi al doilea clasat la postul de primar a fost mai mare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 11 ani

candidatul care a acastigat, un betiv, este sprijinit de mafia locala nemeteasca sa vanda pamantul stamosesc!
Raspunde

alexia

Acum 11 ani

ce se intampla la turn?ceasul a luat-o inainte ?13.06 ora 20:43
Raspunde

casonia

Acum 11 ani

primarul magda plimbaret mai avem de asteptat 4 ani pentru asfalt,mai are de vandut cate ceva a intrat sarac in primarie si iese foarte bogat pe averea statului sia oamenilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus