Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Johannis, la costum si cu racheta in mana, intr-un promo pentru un turneu de tenis | Video

Cu un picior oprește mingea de tenis intrată pe fereastră în biroul său din Primărie, o ridică folosindu-se de rachetă, după care o ”servește” înapoi în Piața Mare. Pe scurt, acesta este rolul pe care Klaus Johannis îl joacă în clipul de promovare a primei ediții a Sibiu Open, turneu de tenis programat în luna august a acestui an.
Ideea folosirii imaginii lui Klaus Johannis în altă postură decât cea de om politic și primar îi aparține lui Marius Vecerdea, managerul bazei sportive Pamira și organizatorul turneului amintit. ”Nu a fost un lucru ușor să îl convingem să convingem să «investească» imaginea sa în acest sport. Dar ne-am folosit de faptul că s-a apucat să joace tenis de o perioadă”, spune Marius Vecerdea.

Vezi clipul de promovare a primei ediții a Sibiu Open

 

Prima ediție a Sibiu Open va avea premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Va fi o competiție inclusă în circuitul internațional ATP – asociația jucătorilor profesioniști de tenis. Partenerul principal este BRD. ”Este prima ediție și încerc să fac lucruri multe, cu bani puțini. Sper ca, în câțiva ani, această competiție să devină una importantă la nivel național”, mai spune Marius Vecerdea, fost judecător de tenis.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

29 comentarii

D

Acum 11 ani

O mica eroare: Primarul are biroul cu vedere la Piata Mare deci ca spotul sa fie realist mingea trebuia sa intre dinspre Piata Mare nu din Piata Mica...
Raspunde

bau_sunt mandru de vointa

Acum 11 ani

mars tiganule , NEMTII vau scos din tara si nici acuma nu va recunosc desi ati fugit din romania dupa 1990 . HAI VOINTA SIBIU , VOINTA SIBIU NU MOARE !!
Raspunde

Sielber K.

Acum 11 ani

Sasii sunt niste tzigani blonzi. Johi este ptimarul cel mai larg in c0ur din Univers.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

citeste aici ce natie sunt romani.Suntem o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve? “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

@2,3

Acum 11 ani

ofticati rau astia cu gargara pe net, v-a cam dat peste nas domn\' primar cu ale lui peste 70%. nu va ramane decat sa va roadeti unghiile de ciuda pentru urmatorii 4 ani.
Raspunde

cititor

Acum 11 ani

foarte faina reclama, chiar daca mingea este una cu efect special, ocoleste cladirea primariei pentru a intra in birou.... asa e in tenis.
Raspunde

pt. sibian

Acum 11 ani

Ba imputitule, tu esti un sas borat stabilit in Bucuresti si toata ziua stai pe net, injuri romanii in toate felurile si-l ridici in slavi pe Johannis cel corupt si bulangiu. Tu ori esti partener de afaceri necinstite cu sasalaul, borduri ceva?, ori te arzi si tu la gaoz, ca el, ca esti prea pasional!
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Johannis si Forumul German au majoritatea in sibiu si asta conteaza. Si cindrea sa mearga pe sate la Tarani si tigani care lau ales . Acolo poate fi Presedinte CJ
Raspunde

Bravo, dle Vecerdea

Acum 11 ani

Ghem, set si meci! Misto!
Raspunde

bes

Acum 11 ani

Faina reclama.
Raspunde

untitled

Acum 11 ani

foarte frumos !
Raspunde

Florin

Acum 11 ani

Foarte faina reclama! Pana la urma tot Sibiul castiga! De dupa un monitor toti sunteti buni la comentat. In viata reala sunteti varza...nu toti! Se stiu ei care de pe aici...
Raspunde

@2,3 si 7

Acum 11 ani

tiganiilor, ia cititi ce a scris nr. 4 !!! imputit esti tu si toti din care te tragi! mergi in barlogul din care ai iesit. la sibiu n-ai ce cauta! auf wiedersehen..pa
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

Se oftica toti tiganii, ca primar iar ii Johannis! Vreti pe altu, judetul ii mare, Vreti Vanghelie, mereti in sectorul 5!
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Foarte tare! Felicitari Iohannis si Sibiului pentru ca-l voteaza intotdeauna!!!!
Raspunde

@buluc ovidiu

Acum 11 ani

am gasit in tot judetul pe altcineva, pe ma-ta . dar ea doreste sa ramana pe post de wc public.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@16 Imediat dupa ce ti-am citit raspunsul.. mi-a fost mila de tine, sincer. Dar acum m-am razgandit, esti patetic fara drept de mila.
Raspunde

Ramona

Acum 11 ani

este a nu stiu cata oara cand citesc un reportaj redactat intr-un mod obiectiv, la subiect , iar dedesubt apar tot felul de comentarii care nu fac onoare nici unui sibian. Cred ca putem avea pareri diferite, cu totii putem sustine personaje diferite, insa inainte de orice, trebuie sa avem o decenta in ceea ce exprimam, mai ales ceea ce postam la vederea tuturor. Fac un apel la bun simt si onoarea celor ce continua sa posteze.
Raspunde

Pentru prostii ce scriu ***!!

Acum 11 ani

Adica mai exact, pentru asta care o scris: \"Ba imputitule, tu esti un sas borat stabilit in Bucuresti si toata ziua stai pe net, injuri romanii in toate felurile si-l ridici in slavi pe Johannis cel corupt si bulangiu. Tu ori esti partener de afaceri necinstite cu sasalaul, borduri ceva?, ori te arzi si tu la gaoz, ca el, ca esti prea pasional! \" Te-ai trezit tu sa comentezi, de unde esti? din fagaras? stai pe strada libertatii? zona aia? mai bine ti-ai tine ***u ala de gura...diaree verbala...mai bine zis, si ti-ai vedea de treaba ta!defapt mai bine taci si nu mai scrie nimic(sau daca iti trcr cumva intr-o zi prin cap sa tastezi si tu cateva cuvinte pe net, atunci macar scrie cu capu de sus nu cu ala de jos), macar asa poti dovedii ca esti \"roman adevarat\" si nu ROM DE CACAT!!!Peace out...fuckere!!!
Raspunde

RS

Acum 11 ani

Turneul e doar de 30.000 Euro, mai verificati si ce spune site-ul ATP.
Raspunde

Costel

Acum 11 ani

buluce ba io sunt Costel ba , ala deam fost colegi la generala. Mai sti cand veneai cu mata la noi baeti Mari si ne sugeati pu|ile pe 5 lei ca va iera fuame ?
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Costele, mai vreau o tura, ii tin eu locul lui mutti.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@21,22 - parintii vostri stiu ca stati si comentati ca tembelii pe net, de pe calculatoarele cumparate de ei, in casa cumparata de ei?
Raspunde

@buluc, postingul 23

Acum 11 ani

foarte interesanta coincidnta de situatie, te cheama chiar buluc ? la vechii greci buluc era asociat cu kăcâtul fermentat, prilej de mare cinste si onoare pentru onanistii ca tine.
Raspunde

x

Acum 11 ani

reclama e super reusita....chiar daca nu corespunde cu relitatea este f ingenioasa....lu klaus ii sta bine. bravo
Raspunde

y

Acum 11 ani

klaus al tau este ca un robot, nu are nimic uman in el! vai de capul vostru, la ce chip cioplit va inchinati!
Raspunde

Ioan

Acum 11 ani

30.000 euro = 50.000 dolari! Ca sibienii l-au ales pe Iohannis din nou nu este nici o nenorocire. Problema care ramane este CONSILIUL LOCAL care ar trebui sa puna pe agenda de lucru a primariei modul de rezolvare a problemelor urbei. Faptul ca si acum FDGR are majoritate in consiliu (15) nu ar trebui sa ne bucure pentru ca in acest fel se vor rezolva cu prioritate numai anumite probleme, ceilalti consilieri (USL-6, PDL-2) nereusind sa-si impuna propriile proiecte solicitate de electoratul lor. Ca argument va invit sa urmariti ordinea de zi a sedintelor Consiliului Local din ultimii 4 ani si ii vedeti pe cei care sunt initiatorii problemelor discutate.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Eu nu inteleg oameni astea care vorbesc prosti si au o ura pe nemti Johannis sau FDGR care intradevar au facut cel mai mult in sibiu in ultimi 12 ani. Daca nu suntem noi romani instare lasati macar pe alti sa-is faca treaba. cititi aici cine suntem si numai fiti asa de mandri de voi ca nu aveti de ce.***bluesky87.jimdo.com/suntem-o-natie-de-prosti-imbecili-hoti-borfasi-criminali-betivi-lenesi-proxeneti-si-curve/
Raspunde

berlinez

Acum 11 ani

Germanii sunt o natie de prosti, lipsiti de simtul umorului, imbecili, homosexuali, incestuosi, pedofili si betivi, cu femei urate, proaste, grase si lesbiene. “Nemtii sunt blestemul Europei. Ei se cred superiori celorlalte popoare ale continentului nostru, practica turismul sexual la fel cum acasa practica incestul, barbatii sunt homosexuali si pedofili, iar despre femeile germane nu are rost sa mai vorbim, deoarece sunt lipsite total de atributele sexului frumos. Franta e scarbita de aceste sălbăticiuni sexuale, care trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Marie, una dintre cititoarele publicaţiei Le Figaro. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui nemti, deci si sasi, atunci spui prosti, imbecili, homosexuali, pedofili si curve.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus