Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Transilvania Tatto schimba mentalitati: Proiectii de filme documentare la conventia de saptamana viitoare

De patru ani, Transilvania Tattoo Expo și-a asumat misiunea de a schimba mentalitatea oamenilor despre tatuaje prin programele educative propuse în fiecare ediție. Filme documentare, ateliere educative, mese rotunde, spectacole traditionale și acces la informație direct de la sursă: artiști tatuatori din toată lumea.

Proiecții de filme documentare:

În perioada 22 – 24 iunie 2012, în baza unui parteneriat cu Astra Film Sibiu, în cadrul convenției de la Sibiu vor fi proiectate trei filme documentare despre istoria tatuajelor, simbolistica lor și modul în care aceastea influențează viața oamenilor, din cele mai vechi timpuri până în prezent.

„Covered” (SUA, 2010) este o producție americană în regia lui Beverly Thompson care vorbește despre decizii și modul în care acestea ne influențează viața. Filmul face o incursiune în lumea unor femei tatuate și felul în care sunt ele percepute de societate.

 „Familiy Ink” (Norvegia, 2008) este un documentar etnografic care prezintă arta tattoo dintr-o altă perspectivă, aceea a unei afaceri, prezentând câteva aspecte din viața unei familii din Norvegia care conduce un salon de tatuaje.

„Modest Scarring” (SUA, 2001) este un documentar prezentat la multe festivaluri de profil din SUA și câștigător a numeroase premii, care face o paralelă între felul în care sunt percepute tatuajele în societățile „primitive” și modul în care le vedem noi, reprezentanții societății moderne.

”Filmele documentare vor fi proiectate în sala studio a Casei de Cultură a Sindicatelor. Activitățile conexe din cadrul ediției din acest an a Transilvania Tattoo Expo, vor avea loc în foaierul și pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în Piața Unirii din Sibiu. Zona va fi închisă în perioada convenției, accesul publicului facându-se doar pe baza de bilet. Prețul unui bilet este de 15 RON/zi și 30 RON/weekend și asigură accesul la toate evenimentele incluse în programul artistic al convenției. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în spațiul de eveniment”, explică organizatorii evenimentului.

Programul complet al evenimentului poate fi vizualizat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/transilvaniatattooexpo

Foto: Ovidiu Matiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Geta

Acum 11 ani

Biletul e 15 ron, nu inteleg de ce intrarea nu e libera.
Raspunde

sibian pt. Geta

Acum 11 ani

Normal ca nu intelegi, pentru ca sunteti o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve! “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus